Mökkisaaresta on tullut koirien kylpylä. Hoidot ovat ensiluokkaisia. Ohjelmaan kuuluu liikuntaa ja kauneushoitopalveluita smiley

Aamut aloitetaan metsäkäppäilyllä ja loppupäivä kuluukin sitten eri askareissa. Ohjelmistossa on mm. löhöilyä, oma-alotteista uintia, turkinhoitoa ja pientä mielen virikettä.

Tuuli on erikoistunut, kuten arvata saattaa, uimiseen. Onneksi sillä on ohut turkki, sillä jos Aamu lilluisi vedessä yhtä paljon kuin Tuuli, olisi hotspot varmaan varma nakki.


Tuuli uittaa ystäväänsä, The Palloa
 


Paarmat ovat heränneet ja niitä on PALJON! Tuulia puri yksi (tai kaksi) oikeaan silmäkulmaan ja silmä paisui pariksi tunniksi. Tuuli näytti siltä, kuin se olisi nyrkkeilymatsissa ollut. Onneksi reaktio ei tuon pahempi ollut. Kuvassa siis tuo vasemman puoleinen silmä on se umpeen muurautunut.

Kesäloma on siis alkanut ihan leppoisasti. Eilen käytiin Tuulin kanssa kaupungissa metsäreeneissä. Muutama koira oli uskaltautunut ohjaajineen hyttysten ruoaksi ja tehtiin ihan yksinkertaiset treenit. Tuuli kävi taasen kovin kierroksilla, mutta kykeni tasaamaan vireensä suht sopivaksi. Jotain hyötyä ilmeisesti oli svenskin kohtelusta leirillä, sillä eilen ei Tuuli räiskinyt noudettavia ollenkaan, vaan palautti ja luovutti ihan hyväksyttävästi.

Itse lomafilliksen voisi kiteyttää yhteen kuvaan:
 

 
Kuva on otettu kännykällä, joten se ei ole laadullisesti hyvä, mutta siitä käy ilmi, miltä loma parhaimmillaan tuntuu cool