Huomisen synttärisankari, eli Aamu Aurinkoinen sai jo tänään ns. lahjan. Synttärisankari vaan ei voi sietää lahjaansa...Aamulle nimittäin hankittiin POMPPA-loimi. Komea kapistus, joka itseasiassa tilatiin ja saatiinkin jo ennen joulua, mutta jouduttiin vaihtamaan pienempään kokoon. Onhan Aamu ISO, muttei se nyt sentään niin ISO ollut, kuin seuraneiti oli kuvitellut...eli nyt mennään loimikoolla 60.

Ja kun Aamu sai oman Pomppansa, Tuuli peri Aamun käytössä olleen Hurtta-loimen. Tai oikeastaan loimi on ollut Elsan, mutta tänä talvena Aamun käytössä. Ja jotenkin karmaisevaa, mutta tuonkin loimen koko on 60. Ja kun sen puki Tuulin päälle, oli loimen selkäpituus aivan oikea, mutta vatsavyö ehkä aavistuksen liian löysä, kireimmilläänkin.

Joten iso tyttö on Tuulistakin jo kasvanut, jos sille sopii Hurtan loimi ja tuo koko.

Tässä vielä linkki Pompan sivulle Tuollaisen kauniin ruskean manttelin tilasin ja olen tyytyväinen. Ei kinttukuminauhoja, eikä toivottavasti maahan valuvaa loimea, kiitos. Ainakin tuttavat ovat kovin kehuneet Pompan loimia...viikonlopuksi on luvattu pakkasia, joten loimea päästään heti kokeilemaan. Aamu tosin ei pidä ajatuksesta, vaan jähmettyy patsaaksi heti, kun mikä tahansa loimi puetaan sille päälle....