Tänään päivällä: Elsa oksentaa. On oksentanut viime yöstä 01.30 lähtien ja oksentaa yhä edelleen. Seuraneiti ei ole nukkunut sen jälkeen, kun Elsa aloitti yrkkäämisen. Mutta on ehtinyt käydä töissä ja joutuu vielä kentälle tänään vetämään agitreenejä. Alkaa voimat loppua.

Eläinlääkärille 14.30. Saas taas nähdä, mitä löytyy...ja montako koiraa on takaisin kotimatkalla.

Väsyttää.

Tilanneraportti. Elsa sai kaksi piikkiä, pahoinvointilääkettä ja antibioottia. Lisäksi katsottiin verestä leukosyytit, jotta voitiin poissulkea kohtutulehdus. Ja kohtutulehdus ei ollut diagnoosina tälläkään kertaa, onneksi.

Eläinlääkärin odotushuoneessa Elsa pisti kyljelleen ensimmäistä kertaa elämässään siinä vastaanottohuoneessa. Oli jotenkin poissaoleva. Maha kramppasi, selkää köyristeli. Autoonkin oli vielä tullut yhdet yrkät reissulla. Olo oli siis kurjaakin kurjempi, vaikka hyvinhän Elsa vierasta hämää...seuraneiti kyllä ehti tunnistaa voipuneen Elsan...Mutta jo takaisin kävelyllä autoon remmistä oli kiva riuhtoa, joten mikä pahan taas tappaisi?? Kotona sitten lääkittiin/ruokittiin mahalääkkeillä ja annettiin illemmalla ensimmäinen annos hyvin sulavaa ruokaa. Ja nälkä oli kova. Joten eiköhän me jo ensi yönä taas nukuta...