Tämän viikon agitreeni ryhmässä jäi seuraneidin työkeikan takia pois. Kisat painaa päälle, eli tulevana viikonloppuna Aurinkoisella olisi kotikentällä kolme starttia...saas taas nährä, kuin käy. Tavoitteet on jo tälle kaudelle saavutettu (eli ykkösistä kolmosiin), ensi talvena keskitytään reenaamaan, JOS vaan agijaosto saa hallin käyttöönsä.

Seuraneiti soitti reenikaverille ja niinpä me käytiin vetämässä omatoimireenit kahden lätyn kanssa. Koirilla oli kivaa. Aurinkoinen teki ihan oikeasti omatoimireeniä, sillä se kävi sooloilemassa pari kertaa. kiipesi puomille ja suikahti puomin päässä vielä putkeen, ihan kuin näyttääkseen "kyllä mä osaan, kato vaikka". Ainoa huono juttu tietysti asiassa oli se, että seuraneiti ei ollut ihan rataa siihen tyyliin suunnitellut. Mutta fiksut pärjää, onnistuihan se Aamunkin tyyliin.

Tässä iltapäivän reeni: tarkoituksena harjoitella puomin ylösnousua ja vauhtia puomilla sekä puomin alasmenokontaktia, esteelle numero 3 "kierrättämistä" ja kepeille lähetystä takaaleikaten. Aamun osalta puomin kontaktireeni tuotti toivottua tulosta ja -ah- niin sujuvaa menoa kepeille! Ei mitään ongelmaa, vaikka takaa leikkaisi. Vauhtikin JA tekniikka pitkäselkäiselle koiralle aivan oikeaa!! Voi, kun tämän fiiliksen saisi koiralle kisatilanteeseen. Sillä Aamu ihan aikuisten oikeasti OSAA hakeutua kepeille ja suorittaa ne todella vauhdikkaasti...mutta kisoissa ilmeisesti kisajännitys aiheuttaa sijaistoimintona hyytymisen ja vauhdin hiipumisen. Turhahan tätä on jauhaa, riittää tietysti, että seuraneiti itse tietää koiransa potentaaliset taidot...

1840893.jpg

Todistusaineistoa, eli Aurinkoisen tyylinäytettä kepeillä:

1840842.jpg

1840843.jpg

Kepit toisesta kulmasta kuvattuna; viimeisestä välistä poistuminen on "pikkasen" vauhdikas!

1840845.jpg

Aamu agilityhirmu, hullunkiilto silmissä, mahtaakohan tuijottaa puomia???

1840971.jpg

Valokuvaus-avusta ja treeniseurasta kiitos A ja P!