Seuraneiti teki sen taas; tilasi Elsalle jotain valmistetta, jonka tulisi helpottaa maksan olotilaa. Kun netistä lukee maksan vajaatoiminnasta, oireiksi kuvaillaan laihtuminen, juominen ja juomisen seurauksena runsas virtsaaminen. Ja myöhemmässä, jo pahasti maksavaurioisella koiralla saattaa esiintyä kouristelua. Ja tietysti oksentelu kuuluu myös maksavikaisen koiran oireiluun.

Elsa juo paljon. Kun kupin täyttää, saattaa koko parin litran kuppi tyhjentyä kerralla. Jano vai ajankulua? Jos olis janosta kyse, eikö koira jois koko ajan? Ja myös öisin? Nyt muutamana aamuna seuraneiti on herännyt siihen, että Elsa käy juomassa. Onko kyseessä vaan se, että ruoan odottaminen aiheuttaa jonkinasteista närästystä ja siksi Elsa lipittää? Vai mistä on kyse?

Elsa ei ole laihtunut. Mutta onhan muutosta tietysti tapahtunut, sillä onhan koira jo kohta 10½ vuotta. Mutta seuraneidin mielestä muutokset eivät johdu maksan vajaatoiminnasta. Vai onko seuraneiti sokea tässäkin asiassa?

Elsa myös oksentelee. Silloin tällöin. Yleensä syyllinen löytyy suolistosta, eli Elsa kun vetelee kaikkea moskaa sisuskaluihinsa, on selvää, että joskus tuotteet tukkii suolenpätkät. Eilenkin Elsa oksensi kolme kertaa, kun tultiin mökkisaaresta. Mutta sitten kaikki oli taas hyvin. Oksennuksen seasta löytyi sulamatonta perunaa (senkin perunavaras!) ja ruohoa....joten tuskin Elsan oksentaminen johtuu maksan vajaatoiminnasta. Vai onko seuraneiti tässäkin asiassa sokea tosiasioiden suhteen?

No, anyway. Nyt on preparaattia tilattu Elsan olon helpottamiseksi...hinta oli mehukas; 80€...jos asuttais 'jossain muualla', vois saman tuotteen saada esim 48£:lla Hyvä Suomi!

Niin, ja se tuote, se on tämä