Töttöröö! Aamu, se Aurinkoinen täyttää tänään seitsemän vuotta! Tuoretta, julkaisukelpoista kuvaa ei päivänsankarista nyt tähän hätään (?) saa, joten kuvatodistetta tulee siinä vaiheessa, kun raahaan kameran metsään mukaan ja aurinko suostuu näyttäytymään.

Synttäreiden kunniaksi Aamu sai turkinhoitoa, trimmausta ja pedikyyrin aamukäppäilyn jälkeen. Turkkia ei tosin ole, sillä jostain kumman syystä Aamulle on nyt tullut tavaksi irrottaa kaikki karvat loppusyksystä, joten se palelee reppana koko talven. Mutta silti Aamu nautti toimenpiteestä; harjauksesta ja kaulakarvojen/tassujen trimmauksesta. Nyt ainakin valopanta näkyy, kun se ei uppoa kaulakarvoihin

Keskellä päivää kävin Tuulin kanssa paikallisen, eli oman agiseurani agilityn soveltuvuustestissä. Itselleen tyypillisesti Tuuli oli rauhaton ja keskittymätön, mutta suoritti testin tehtävät hyvin. Pienellä testiradalla oli numerolaput jotka Tuuli tietysti tulkitsi targetiksi, mutta sehän on selvä, koska targetilla ollaan treenattu. Muuten Tuuli sitten suoriutui testistä hyvin; onhan se positiivinen ja suhtautuu toisiin koiriin hyvin. Yhden shelttineitosen Tuuli tosin onnistui ensin säikäyttämään hosuvalla tyylillään, mutta kyllä koirista kamut tuli, kun shelttitypykkä sai rauhassa todeta, ettei Tuuli ole "paha musta", vaan syntymästään ihan "tuollainen".

Ai niin, Tuulikin sai tänään turkinhoitoa. Ja samalla voin todeta, että Tuuli irrottaa TAAS turkkinsa, eli se näköjään ajaa turkin pois aina ennen juoksuja , eihän edellisistä juoksuista ole vielä kuin vajaa 4 kk!!

Synttärisankari Aamu on vielä saanut iltapäivällä erityishetken. Aivojumppaa naksuttimen kera. Vielä olisi tänään "ohjelmassa" iltakäppäily ja sitten voikin alkaa viettää lauantai-iltaa ja odotella huomisia Tuulin tokotreenejä.

** EDIT klo 19:45

Perun aiemmat sanani, tässä tuorein kuva päivänsankarista. Tein äsken lämpöisiä voileipiä ja Aamu on kulkenut nyt n. 10 minuuttia oma ruokakuppi suussaan; istunut välillä keittiössä ja kun se ei auttanut, niin olkkarin lattiallakin voi päivystää...kuppi suussa. Nyt sitten herää kysymys, mitä Aamu kupin kantamisella tarkoittaa...haluaako se ruokaa, vai haluaako se ruokaa?  (huom. koirat ovat jo saaneet ruokansa)