Pissatautia nimittäin.

Jokin ihmeen vaisto sai seuraneidin eilen soittamaan kaupungin eläinlääkärille, tuohon kahden kadunkulman päähän. Sovittiin, että vien Tuulin pissinäytteen sinne tänään klo 14.00. Ja niin tein. Sillä seurauksella, että saatiin taas huonoja uutisia. Tuulilla virtsanäytteessä näkyi yhtä sun toista paskaa, eli bakteereita on taas  

Itse potilaassa ei kylläkään näe sairauden merkkejä, vai olenko vaan tuudittautunut siihen, että Tuuli on tälläinen? Virtsan pidätysongelmia ei ole ollut, ei liion tiheään virtsaamista. Mutta se, mikä sai seuraneidin epäilemään, ettei kaikki ole kunnossa, on haju, joka Tuulista taas lähtee. Ei paha haju, mutta sellainen, miltä pennun ei tulisi haista. On tietysti vain ajan kysymys, koska pissatauti äityy niin pahaksi, että pissaaminen on tuskaista, kuten viimeksi, silloin kun käytiin edellinen kuuri hakemassa.

Labra oli jo mennyt kiinni, joten viljelyä ei saatu vielä aikaiseksi. Huomenna töiden jälkeen vien näytteen ja saan heti sen jälkeen antaa ensimmäiset lääkkeet Tuulille. Tänään Tuuli sai läksiäislahjaksi lääkäriltä ruiskeen kipulääkettä, ihan siksi, ettei esim kirvely pissatessa pahene. Olo oli seuraneidillä huojentunut. Pitkästä aikaa eläinlääkäri, joka tekee jotain oma-aloitteisesti, eli päättää, että asia on tutkittava, ilman suurempia pyytelyitä..

Peruin Tuulin esikoulun. Ei me lähdetä kylmään kasvihuoneeseen istumaan ja ottamaan kontaktia  Sen Tuuli osaa jo...yritetään sitten uudemman kerran pentu/junnukursille, kun Tuivertaja saadaan kuntoon.

Että sellaista. Nyt toivon, ettei tämä Tuulin vaiva vaan muutu krooniseksi  Mutta parempi kun ei sano mitään ääneen...