Tässä hotellissa eletään nyt sitä aikaa, että kaikki vähänkin tärkeät tavarat löytyy n. 150 cm korkeudelta, eli hyllyiltä ja kaapeista. Huonekalut sentään saa olla vielä lattialla, joten hotelli näyttää ihan normaalilta. Vielä.

Eilen seuraneiti sijoitti johonkin uuteen, jotta edes yksi esine voisi olla ns. normaalissa paikassa. Ostin kannellisen roska-astian. Tarkoituksena laittaa sellainen WC:n lattialle, sillä nykyinen roska-astia on pyykkikorin päällä (tietystä syystä), joten pyykkikorin aukaiseminen ei ole ihan helppoa. Niinpä, niinpä. Olen tainnut kohdata viisaampani. Siis Tuulin.

Eilen illalla, kaiken touhuilun jälkeen olin menossa yöpuulle. Pesin vessassa hampaita ja Tuuli tulla tupsahti sinne. Käveli suoraan uuden roska-astian luo, haisteli sitä ja LÖI TASSULLA sitä poljinta ja sai kannen aukeamaan! Säpsähdys ja peruutus taaksepäin. Mutta roskis oli sen verran kiinnostava, että Tuuli kävi uudestaan roskiksen kimppuun. Sama toistui. Sitten Tuuli ratkaisi asian vielä helpommin. Se nosti kuonollaan roskiksen kantta ylös - ja tarttui reunaan kiinni - ja oli lähdössä veks vessasta roskis suussa! Meinas mennä hammastahna väärään kurkkuun. En voinut kuin nauraa. Taas kerran. Se siitä lattiatason roskiksesta. Eipä ollut sille käyttöä meillä. Ja kassaneiti antoi vielä vuoden takuun tuotteelle