Viikko, puoltoista sitten Tuuli siirtyi syömään ns. aikuisten koirien ruokaa. Kennelpoikaa lainaten: "Kyllä siitä onkin ikuisuus, kun meidän koirat ovat syöneet samaa ruokaa". Totta. Elsa söi viimeiset elinvuotensa sikakallista dieettiruokaa ja Tuuli on tähän asti herkutellut pentu/juniori-sapuskalla. Mutta nyt siis syödään samaa ruokaa, eli Eukanuban kanariisiä, isoille koirilla

Iso koira Tuulista on kasvanut, tosin kukaan ei uhkaa Aamun ennätyskorkeutta, ainakaa narttujen keskuudessa  Luulen, että Tuulin korkeus on n. 58 cm, mutta saattaa olla, että näyttelyissä huono mittaaja saa siihen sentin tai pari lisää. Niin monta kertaa olen Tuulin nyt siedättänyt mittatikkuun ja tulokseksi tulee aina tuo 58 cm, joten siihen uskon! Eli rotumääritelmän ylärajalla mukamas mennään, vaikka musta Tuuli vaikuttaa ihan sopivan kokoiselta. Ne niistä senteistä.

Vaikuttaa hieman siltä, että Tuuli olisi myös aikuistumassa, sillain hormoonien osalta...eli juoksua taitaa pukata pikkuhiljaa...Mihin mun pentu hävisi?? Nyt odotellaan ekaa juoksua ja sitä, miten neiti siihen suhtautuu. Aamuhan "söi" (siis rikkoi) juoksuhousut per päivä silloin aluksi...mitähän Tuuli vaatetuksesta tuumaa? Siitä onkin aikaa, kun tässä taloudessa viimeksi on jollakin koirista ollut juoksu. Elsa ei viimeisiä juoksujaan koskaan ehtinyt saada ja Aamu steriloitiin syksyllä 2008..osaakohan sitä enää suhtautua koko asiaan oikealla tavalla?