Yes, Aurinkoiseen on saatu yhteys. Ainakin joillakin "radioaalloilla". Hetkittäin näkee vilahduksen toiminnasta Aurinkoisen hernekopassa. Muuten onkin sitten tylsää. Seuraneiti on aivan varma, että lämpömittari tuossa ikkunalla on rikki; eihän siellä jatkuvasti voi olla vaan +11 astetta lämmintä??

Kylmä sää antaa ikäänkuin luvan surffailla ylimääräisiä kierroksia world wide webissä. Seuraneiti on kulkenut koneen avulla aikamoisia polkuja eri flattisivustoilla ja löytänyt....flattipentuja (ja tulevia yhdistelmiä) Farligt, farlig, men härligt, härligt on joku svenski joskus sanonut. Ja totta, ei noita mustia flattipennun kuvia voi kauaa katsoa, niihin voi tulla himo!

Mutta pienestä suloisesta möhkäleestä kasvaakin ISO möhkäle! Meillä nuo möhkäleet kuluttaa tällä hetkellä lattiaa vaakatasossa, tai no, Aurinkoinen on arvonsa mukaan "yksityis-sviitissään", eli makkarissa ja repo rankana sängyssä. Ja jos siellä päin käy kääntymässä, neiti hädintuskin jaksaa nostaa päätänsä pehmusteilta! Äsken se kyllä innostui seuraneidin kotiintulosta sen verran, että eteisestä lähti mattokin liikkeelle, ihan siis kantamalla. Aurinkoisella on tapana, aina kun kaksilahkeiset tulee kotiin, napata peti suuhunsa tuosta eteisestä. Tänään Aamu sitten kantoi sekä petiä ETTÄ mattoa samanaikaisesti. Järki hoi, se taitaa silloin tällöin jättää.