Nyt se kävi, hovihieroja nimittäin. Elsa tunnisti auton jo kauempaa, Aamulla ei niin syvää suhdetta ole hovihierojaan koskaan ollutkaan, että mitään yltiömäistä hihkumista olis ollut havaittavissa.

Heti kun hovihieroja oli istahtanut lattialle ja Elsa passitettu sohvalle passiin, kellahti Aurinkoinen hovihierojan käsittelyyn. Ei mitään erityistä tutustumista, ei kun kinkusta kiinni ja kaken kanssa rokkaamaan!

Seuraneiti pyysi hovihierojaa tekemään erityisen tarkastuksen lapojen kohdalla, sekä tietty ristiselkään. Kivasti Aamu näytti hovihierojalle paikat, joissa hieronta tuntui erityisesti. Mutta ei hovihierojan mukaan Aamulla mitään ongelmaa ole kroppansa kanssa. Seuraneiti on usein miettinyt Aurinkoisen selän kuvauttamista, ihan vaan tarkistuksen vuoksi, muttei ainakaan tämän päivän käsittelyn perusteella selässä tulisi olla luuston puolesta mitään häikkää. Pienet jännitystilat lihaksistossa johtuu mitä todennäköisemmin siitä, että Aurinkoisella on niin piiiiitkä selkä. Mutta nartullahan tuleekin olla piiiiiitkä selkä. Joten nyt jatketaan lomailua, kun Aurinkoinen on kopeloitu "terveeksi".