Meidän "hotelli" hiljenee joulun viettoon. Jouluruoat ostettu, kinkku uunissa ja kennelpoika pyyhkii lattioita.  Ja kaikille niille, jotka nyt huolestuvat, kun lukevat, että kinkku on uunissa: Tuuli ON hengissä, vaikka sitä on koko syksy syötettykin ja pidetty hengissä . Kinkku-TV siis on aloittanut lähetyksensä ja odotettavissa on maistiaisia sitten myöhemmin illalla.

Kuusikin saatiin sisälle. KePo sen eilen haki mökkisaaresta, -25 asteen pakkasessa. Kuusi oli jo valittu kesällä, joten etsimiseen ei mennyt aikaa...tuota kuusta nimittäin on kasvatettu muutama vuosi ihan terassin vieressä ja tänä vuonna oli sen vuoro muuttaa kaupunkiin.

Tuuli oli utelias, kun kuusi kannettiin sisään. Tosin se söi juuri silloin luuta (taktikointia seuraneidin puolelta), joten kuusi saatiin rauhassa oikeaan asentoon, ilman Tuulenpuuskan apua. Mutta siinä vaiheessa, kun joulukuusen koristeita kaivettiin laatikosta ja palloja ripustettiin kuuseen, alkoi Tuuli häntä heilua "siihen malliin". Tuuli varmaan luulee asuvansa paratiisissa  sillä nyt olkkarissa on puu, jossa roikkuu PALLOJA!  Toivottavasti kuusi nyt voi palvella ihan rauhassa, eikä joudu terroristihyökkäyksen uhriksi...ns. Musta Tuuli voi saada aika paljon pahaa aikaan ja niitä tuulivahinkoja tuskin voi anoa vakuutusyhtiöltä?? Vai menisköhän hakemus läpi, jos väittäis, että Tuuli on tehnyt vahinkoa meidän kuusimetsässä? Eihän niille tarvi kertoa, että kuusi(metsä) on meidän olkkarissa ja tuuli on oikeasti meidän Mantamyrsky, eli Tuuli Tuivertaja...

Tästä se siis alkaa. Yksitoista päivää lomaa.

Toivotan kaikille tutuille

RAUHALLISTA JOULUA