Käytiin taas Isacin ja Venlan kanssa rymyämässä metsässä. Hameväelle lenkki oli pienimuotoinen step up -harjoitus ja koirille mukava puolentoista tunnin pyrähdys. Alkumetrit on sellaista ryminää, että heikompaa hirvittäis.

Ilmassa on suurta juhlan tuntua, kun kaverukset tapaa toisensa. Ja taas tuli todettua, että Aamu on todellakin muuttunut leikkauksen myötä. Se leikkii ihan oikeasti Isacin kanssa ja on enemmän "läsnä". Niillä oli ihan koiramaisen kivaa koko matkan.

Seuraneidillä ja Isacin & Venlan omistajalla on jo monen vuoden ajan ollut tapana käydä "pikkujoulu"-glögillä metsässä. Koirat tietenkin mukana. Tapana on ollut "vaeltaa" jonnekin kauas "erämaahan" ja leiriytyä hetkeksi taukomajaan tai laavulle ja hörppiä kuumaa glögiä. Usein pikkujoulu-vaellus on tehty ihan aamuhämärissä, juuri auringon noustessa.

Toinen kiva juttu, mitä ollaan tehty parina viime vuonna on jouluaatto-vaellus. Aamuvarhaisella, kun suurin osa ihmisistä herää jouluaaton stressiin ja härdelliin, ollaan me kaksi perhettä koirineen lähdetty metsään kävelylle. Repussa grillattavaa ja lämmintä juotavaa. Pari vuotta sitten oli lumeton joulu ja aurinko paistoi. Viime vuonna tuuli kylmästi aattoaamuna. Mutta voi sitä fiilistä, kun palataan aattoaamun metsäkävelyltä! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, ehkä jo tänä vuonna? 

Kuva otettu kännykällä viime jouluaattona. Venlalla valjaat ja Elsa oikealla.

1377257.jpg