Seuraneiti on saanut jo toisen puhelun ryhmäläisiltään. Kennelyskä ON rantautunut kunnolla meidän seudulle. Nyt sitten vaan toivotaan, ettei köhä löydä tietänsä tähän täyshoitolaan!

Ainakaan vielä ei lätyt näytä voipuneilta. Elsa Eläkeläinen ja Aurinkoinen riehuvat tämän tästä jonkun pehmolelun kanssa. Kovat matsit niillä on, ottaen huomioon, että toinen osapuolista on lähemmäs 10 vuotta ja toinen on....ihan muuten vaan pöpi....Yksi asia on selvästi muuttunut Aurinkoisen steriloinnin jälkeen: Aurinkoinen leikkii Elsan pehmoleluilla. Elsanhan tyyliin kuuluu raahata jatkuvasti jotain öttiäistä, pehmolelua. Aamu ei noista leluista ole ennen perustanut, mutta nyt saattaa Aurinkoinenkin käydä hakemassa lelukopasta jonkun lelun ja kulkea se suussa pitkin kämppää. Ihme köppäilijä. Mutta eniten Aurinkoista kiinnostaa kaikki muut esineet, huoh. Aina sillä on jotain tekeillä, aina on jokin esinen vaihtamassa paikkaa. Onneks Aamu EI ole vielä tajunnut, että huonekalujakin voi siirtää...

Mutta sen Aamu tajusi jo hyvin pienenä, että huoneiden välille viritetyt koiraportit on tarkoitettu ylitettäviksi! Kahdeksanviikkoisena "rääpäleenä" (siis iiiiisona sellaisena) Aamu kiipesi jotenkin portin yli, jolla oli korkeutta 85 cm. Silloin kävi mielessä, mitä tuli ostettua. Vaan oli likka jo pentulaatikostakin kammennut pois. Aamuhan oli pentueen ainoa narttu. Veljiä sillä on 5 kipaletta. Joten ymmärtäähän sen, että siitä pentulaatikosta piti löytää tie ulos, kuka nyt 5 jätkää jaksaa kattoa aamusta iltaan??