Kevään ryhmis-noutotreenit on korkattu. Treenipaikka vaihtui tänä vuonna, sillä paikka jossa ollaan saatu harjoitella pari kesää saa tänä vuonna uuden nurmipinnan, joten ei meitä sinne kaivattu koheltamaan. Tänään paikalla oli vain ja ainoastaan mustaa porukkaa, sitä oikeaa rotua, eli Aurinkoisen ryhmässä meitä oli 6 flattia ohjaajineen.

Harjoituspaikka on pelto sekä pellon lähimetsä ja yllätys ylllätys - pelto ja metsä täynnä riistan hajuja; eli jäniksiä ja muuta mukavaa. Voi vain kuvitella, kuinka Aamua suoraan sanottuna otti pattiin tämän iltainen treeni. Pelto täynnä iiiiihania hajuja ja seuraneiti erittäin tylsällä ja vaativalla tuulella. Ei siis Aurikoiselle armoa, töitä oli tehtävä pupun hajuista huolimatta. Pari kertaa sai seuraneiti lukea sääntökirjaa Aurinkoiselle ja ymmärsihän tuo heti, miksi seuraneiti pärräsi kuin vihainen ampiainen. Höh, mut ku ne pupunhajut on niiiiiin ihania. 1-0 seuraneidille, Yes.

Ja kaiken kukkuraksi treenipellon välittömässä läheisyydessä on ampumarata, joten voi sitä iloista maanantaista paukuttelua; täysin sopivaa noutajatreeneihin.