Keskipäivällä "joku" tiesi töissä kertoa, että naapurikunnassa olisi löntystellyt karhu koulun pihalla...juupa juu, "ainahan" niitä karhuja täällä pyörii,  Vaan tällä kertaa tarina olikin tosi! Ja jännittäväksi tarinan tekee se, että erään huhun mukaan karhuja olisi kaksi. Toisaalta, joku tiesi Facebookissa kertoa, että nyt kaupungilla kulkee huhu, että KARHU olisi tähdännyt poliiseja aseella  Joten aika ramboja nalleasuissa on tällä kertaa liikkeellä.

Mutta totta on, että karhu siellä Larsmossa tosiaan on vaeltanut. Ja jollei ne saa nallea kellistettyä ja ajavat sen  pois asutuksen keskeltä ja se päättää uida vesialueen yli....niin arvatkaapa kenen mökkisaareen se otus ensimmäisenä rantautuu, jos nalle siis aikoo sisämaahan päin? Juu, *heiluttaa*, meidän mökkisaarenhan se nalle suuntaa silloin matkansa. Joten seuraneiti on jo kaivanut karhukellonsa esiin ja aikoo pakata sen mökille mukaan

Jotain muutakin on ollut liikkeellä kuin karhuja...Aamun "ei niin hyvin sulanut aamuruoka" teki matkan olkkarin lattialle iltapäivällä. Kerran Aurinkoinen yskäisi ja sitten lensikin yrkät, täysin varoittamatta. Ja järkytys oli suuri, kun seuraneiti tutki lähemmin yrkkäkasaa...oksennus nimittäin oli AIVAN punaista, eli aivan  kuin Aamu olisi oksentanut mehua. Hetken ehti jo paniikki iskeä, sillä luulin, että oksennus oli pelkkää verensekaista ruokamössöä, mutta sitten muistui mieleen, että Aamu söi aamulla mun puuron jämät JA mustikoita...tähän kohtaan varoitus...sillä seuraavaksi kuva yrjökasasta... Eli pikkasen on täällä huushollissa tylsää, kun jo pitää dokumentoida, mitä koira oksentaa... Onhohan kuvassa mustikkamehua, vai verensekaista mössöä?? Mielipiteitä, please..

Kovin todesta Aamu otti, kun joku erehtyi sanomaan eilen koirakentällä, että Aamu on "pyöristynyt"...ei sitä nyt ihan kirjaimellisesti tarvitse alkaa oksentamaan heti kun joku vihjaa ekstra kiloista. Nyt en ole Aamua punninnut, mutta viime kesän spondyloosi-diagnoosin jälkeen laihdutin sitä 2 kiloa, enkä luule, että ne kilot on tulleet takaisin...turkki vaan on NIIIIIN pörröinen, että sen takia voi luulla Aamun lihoneen...vai pitäisköhän Aamu nyt punnita ihan oikeasti? Kylkiluut sillä tuntuu ja vyötärö näkyy (toisin kuin seuraneidillä ) joten ei ehkä syytä suureen huoleen. Entinen coachi ei vaan ole tottunut Aamun kokoisiin narttuihin...(miten niin XXL-kokoa) ja eikä ole ensimmäinen kerta, kun Aamua luullaan urokseksi...mutta kaikkeen tottuu, jopa siihen, että narttua luullaan isoksi urokseksi.

Mutta osaa Aamu kepit vielä. "Kokeiltiin" eilen keppejä kentällä ja hyvin muistui mieleen 12 tikkua  Mutta muuten Aamu ei sitten kentällä haluaisi olla, mahtaakohan muistaa kivun siellä esteiden keskellä? Mutta seuraneitinä se toimi taas hyvin: ryömi maassa, kun pieniä koiria tuli tervehtimään ja käyttäytyi fiksusti hieman varautuneiden koirien kohdalla. Selvää terapiakoira-ainesta.

Onkohan Aamusta terapeutiksi pienelle Tuuli-nimiselle?