Aikainen herätys ensimmäisenä talvilomapäivänä. Lämpötila oli yön aikana noussut arviolta 15 astetta, joten se tiesi liukasta ajokeliä. Pieni lumitihku ei tilannetta helpottanut. Eli ei kun ajamaan. Niin, autoon pakkasin Tuulin ja hiukan näyttelyrekvisiittaa.

Edellisestä näyttelykerrasta on kai kulunut liikaa aikaa, sillä onnistuin hukkaamaan numerolapun. Sitä siis ei löytynyt mistään...mutta kiltit sedät ilmoittautumisessa lupasivat kirjoittaa uuden...ja kun alkuhässäkästä selvittiin siirryttiin häkkiä kasaamaan. Onneksi lätyt oli heti aamusta, jolloin halli oli mukavan rauhallinen. Tuuli oli, äh, noh, joka paikassa, sillä täytyyhän uusi tilanne kartoittaa. Tosi hienosti Tuuli itse asiassa käyttäytyi. Iloisesti se heilutti häntää kaikille vastaantuleville ja luuli tuntevansa kaikki. Osa jengistä tietty oli tuttuja, sillä koko Tuulin perhe oli paikalla; iskä, äiskä ja veli. Niin ja toinenkin veli, se Vaasalaistunut "vihreä" veli, joka kuuntelee nimeä Reemus.

Häkkilinnuksi joutuminen aiheutti Tuulissa ensin hieman kokeiluja, eli jos sieltä kevythäkistä pääsiskin ulos vähän ovea raapimalla...tämä nimittäin epäonneksi on kerran treenihallissa onnistunut ja senhän houdini -Tuuli muistaa...vaan kun olinkin virittänyt vetoketjut toisella tavalla, lakkasi Tuuli yrittämästä ja tyytyi kohtaloonsa.

Pentuja oli paikalla 5 kpl, joista kaksi siis Tuulin veljiä. Tuulin veli Aaron pokkasi Paras Urospentu-palkinnon ja sitten olikin narttujen vuoro esiintyä kauniisti kehässä...Tuulin kehäkäytös oli esimerkillistä, se ravaa kauniisti, eikä kohella. Seisomista ja varsinkin hännän heilumista täytyy vielä reenailla, mutta ilmeisesti Tuuli esiintyi sen verran kauniisti, että tuomari-setä Paavo Mattila asetti Tuulin kauneimmaksi narttupennuksi ja sitten kisattiinkin velipojan kanssa...ja tällä kertaa Tuuli veti pidemmän korren, eli meidän kakara oli tänään ROP-PENTU!!

Mamma Venla oli PN2, sijoittuen valioluokassa toiseksi ja iskä Isac oli ROP-veteraani. Isac nimittäin täyttää tänään tasan 8-vuotta, ONNEA!


Tuuli ROP-pentu Laihialla 26.2.2011

Tuomari-setä arvio Tuulia seuraavin sanoin:

"Kaunis, hyvin rakentunut pentu, hyvän mallinen pää, kaunis kaula, erittäin hyvä runko ja takaosa, hieman niukasti kulmautunut edestä, hyvä karvapeite, liikkuu hyvin, miellyttävä käytös"

Siinäpä se. Tuuli yhden tuomarin arvioimana