Eilinen ilta meni taas koulutuskentällä. Tuulin ns. tokotreenit oli ohjelmassa ja pikkukoira oli kovin timminä. Edellisellä kerrallahan me meinattiin aivan lähteä tuulen mukana lentoon, nyt oli rauhallisempaa menoa, tosin Tuuli on kyllä aika häiriöherkkä. Kakarahan se on, eikä siltä suuria voi vaatia. Mutta toisaalta, velipoika on rauhallinen kuin viilipytty...oliskohan taas aihetta vilkaista taskupeiliin?  Ja nimi kai kertoo jotain Tuuli Tuivertajan tyylistä??

Koirat muuten bongasi kävelyllä jotain suussa sulavaa ja rusketa..tuo mömmö ei kylläkään kuulu ihmissyötäviin, vaikkakin on koirien herkkua...sanotaanko niin, että ihmisestä tuo ruskea oli lähtöisin, eli voinette arvailla, oliko ruskea suussa sulava suklaata tai jotain muuta...  eikä siitä sitten sen enempää. Diplomi pitäis koirille myöntää kaiken ihmispa*kan löytämisestä täällä taajamassa, ette muuten usko, kuinka paljon ihmispa*kaa olen vuosien varrella koirieni kanssa bongaillut..

Tänään oli tarkoitus korkata junnujen tempputreenit; kutsutaan niitä nyt vaikka sillä nimellä, mutta toisen junnun emäntä joutui vuoteenomaksi, eli "reenit" siirtyy viikolla. Suunnitelmissa on ohjeistaa Tuulin aivoja hyvin yksinkertaisella, mutta tarpeellisella ohjaustreenillä, siis niiku ihan agikentällä. Ilman mitään sen kummempia tavotteita...Niin ja se Tuulin tuleva reenikaveri on pieni ja nopea Wii, willis, jonka emä on tällä hetkellä agi.fi -ranking-listalla minikoirien 3. koko Suomen maassa! Tästä linkistä pääse tutustumaan Wii-koiraseen ja sen emään & ohjaajaan

Niin ja toinenkin ilouutinen tuli tänään tekstarin muodossa. Kennel Elvenpath'siin on syntynyt 8 uutta mustaa! Onnittelut Anna-omistajalle ja Poppylle. Poppy on muutaman vuoden treenanut meikäläisen agi-ryhmässä, joten tutuiksi ollaan tyltu. Toivottavasti Poppyn pentuset löytävät arvoisensa kodit, kun muuton aika on ajankohtainen!