Tasan vuosi sitten, eli 1.5.2011 kirjoitin seuraavaa:

"Miks kaikki mukava yleensä päättyy aina pieneen katastrofiin? Niin tänäänkin. Tultiin n. klo 18 mökkisaaresta. Peräkärryllinen puita auton takana kiinni. Mukava vappu mökillä, ei paremmin olisi voinut kesää korkata.

Ja sitten se tapahtuu taas. Aamu saa kohtauksen autossa. Kramppaa. Melkein täsmälleen samassa kohtaa, kuin silloin viimeksi syyskuussa. Auto nopeasti tien sivuun ja Tuuli ripeästi ulos takakontista.

Aamu oli jo siinä vaiheessa täysin krampin vallassa. Suusta valui vaahtoa ja tassut törrötti jäykkinä, jokainen varvas sojotti erikseen. Odotettiin rauhassa kohtauksen loppumista. Tuuli oli levoton, minä rauhallinen. Aloin jutella rauhallisesti ja Aamu alkoi tulla tajuihinsa, ei taaskaan tajunnut, missä oltiin. Otin sen hetken päästä pois autosta ja se oli iloinen ja hössötti, ikään kuin todisteli meille, että kaikki oli ok..."

Vuosi on siis kulunut tuosta kohtauksesta, eikä uusia ole havaittu! YES!! JA ihan kuten viime vuonnakin, tänä vuonna mentiin vapuksi mökkisaareen. Tiukkaa se teki tänä vuonna, sillä jäitä oli vielä sen verran paljon, että jouduttiin rantaantumaan toiselle rannalle ja kävelemään metsän läpi, jotta päästiin omalle mökille. Vene jäi yöksi toiselle puolelle saarta. Omassa rannassa tilanne oli lohduttoman näköinen, kun saavuttiin lauantaina mökille:
 


Kuva otettu omasta rannasta järvelle päin
 

Eli ei puhettakaan, että oltaisiin päästy veneellä omaan rantaan. Seuraavana päivänä vesi oli virrannut sen verran oikeasta suunnasta, että KePo kävi hakemassa veneen lähemmäksi laituria, muttei silti vielä ihan omaan rantaan. Tulipa KePon kokeiltua avantouintia tuolla matkalla, tosin ihan veneen vieressä, mutta nyt sanoo tietävänsä, miltä tuntuu, kun jää pettää jalkojen alla frown
 


Tilanne sunnuntaina, eli hyvin olivat jäät jo lähteneet, venettä tosin ei vielä olla saatu omalle laiturille.
 

Koirat ovat touhunneet niitä normi-juttuja. Aamu on haukkunut tyhjälle metsälle blusheli poliisivoimat ovat ilmoittaneet saapumisesta saareen ja Tuuli on....leikkinyt iiiiiiiihan pikkasen PALLOjensa kanssa
 


Hyvin on Tuulilla pallon hallinta hanskassa...
 

Tuuli on ollut myös auttamassa "puutarha"töissä, eli kuljettanut palloa kottareissa paikasta A, paikkaan B, kuten seuraavista kuvista näkyy:
 


Kottarit on tyhjät, vai onko?


Joooootain siellä kottareissa on, jotain on Tuuli sinne tuikannut...


Juu, juu, ettekö nyt tajua? Tuolla kottareissahan on mun PALLO!


Uus lasti roskia ja arvatkaapa, mitä Tuuli on kottareihin jemmannut? wink
 

Samaan aikaan toisaalla...Aamu tekee piisami-inventaatiota rantakaislikossa...:
 


Aamu kaislikkohommissa. Kylläpäs Aamu on vanhan näköinen... sad
 

Vaan kummasti nousee vielä spondyloosikoiran tassut tanssiin, kun siihen tulee mahdollisuus, eli kyllä Aamu vielä voimissaan on!
 


Oliskohan yks tassu kahdeksasta mahdollisesta tässä kuvassa maassa?
 

Sitten pakollinen punkkitiedote. Kennelyskästä johtuen en ole uskaltanut koirille punkkimyrkkyjä tänä vuonna vielä laittaa, joten koirat ovat syöneet punkkikarkotteeksi valkosipulia. Olin erittäin ihmeissäni pari ensimmäistä päivää, kun ei punkin punkkia koirista löytynyt, sillä yleensä niitä k-u-h-i-s-e-e! Viikonlopun punkkisaldoksi tähän mennessä on muodostunut 18 punkkia, joista 17 kpl olen poiminut Aamusta ja yhden Tuulista. Ihmettelen suuresti, miksei Tuuliin ole enempää punkkeja tarttunut...mutta yks syy taitaa olla siinä, että se menee niin lujaa, ettei punkit ehdi kyytiin cheeky

Että sellainen wappu. Paremmin tämä vappu loppui, mitä viime vuonna yes