Dodiin, Aurinkoinen on sitten seurustellut viimeistä kertaa halli-agiharkoissa. Kivaa oli ja seuraneiti sai tilauksesta sitä mitä halusi...eli harjoitella Aurinkoisen kanssa esteen "väärää" puolta. Hankalaahan se oli, mutta siksihän me harjoitellaan. Eikä neidiltä, siis Aamulta tänään loppunut tsemppi kertaakaan, vaikka tyrittiin pari kertaa aika pahasti. Esim. mahalasku muurille ja palikoiden lentäminen sinne sun tänne sai vaan Aamun käymään repulla, tyyliin: "joko me oltiin valmiita, saanks mä lihapullakupin kantoon jo?". Ei muuta kuin lisää vaan pökköä pesään ja maalissa Aamu vaan pomppi...lisää, lisää! Kyllä klickerillä SAA ihmeitä aikaan!!

Ekalla radalla ongelmaa tuotti tuo välikkö 1-2. Aamu kun ei tykkää starteista, jossa se joutuu lähtemään, ilman että seuraneiti ottaa vauhtia lähdössä. Sitä ollaan harjoiteltu ja nyt signaali alkaa olemaan jo selvempi JA Aurinkoisen keskittyminen lähtösignaalin saamiseen ihan hyvää. Totta, me ollaan päästy aika pitkälle, ilman että keskittymistä on saatu kunnolla kasattua. Mutta nyt asia jo sujuu. Reeneissä siis...Silmänisku

Toisella pätkällä räätälöitiin Aamulle noita ns. väärältä puolelta kiertoja. Kohdass 4-5 Aamu puhalsi ensin armotta muurin etupuolelta, mutta ymmärsi jo toisella kerralla, kummalta puolelta mennään.

Kiva ilta, kivassa seurassa. Sunnuntaina sitten korkataan tämä kisakausi kahdella kisalla...