Tuulilla taitaa olla pis-pis pissatauti. Yöllä ollaan rampattu ulkona tämän tästä ja eilen tuli kahdet pissat sisälle, vaikka neiti on ollut sisäsiisti jo viikkoja. Aamulla suihkutilaan piti lirauttaa yhdet lirut. Joten tämän päivän ohjelmaan kuuluu pyydystää pieni liru 'näytettä' ja ajella naapurikaupunkiin lekurille Tuulin kanssa.

Sain myös Aamulle ajan, jotta sen iho-ongelmaan sais jonkin selvyyden. Rapsuttanut se ei ole itseään keskiviikon jälkeen, mutta eilen löysin kauhukseni jotain karseeta Aamun pöksyistä, eli takareisistä  Aamu oli nuollut ja purrut takareisiään niin, että karva oli huopaantunut. Leikkasin karvoja pois ihan reilusti ja alta paljastui rupea.. Mikähän tuota neitiä vaivaa???

Niin, kävin myös töissä, vaikka periaatteessa mulla olis pitänyt olla syysloma. Naisväkeä kuitenkin oli sen verran monta paikalla ja onneksi muutama koiraihminen, joten ymmärsivät, että halusin kotiin "sairaan lapsen luo"..

Käytiin ulkona pis-pis pissillä ja Tuuli yritti kovin pissata. Ekalla kerralla tuli lirut, kahdella viimeisellä kerralla n. tippa, joten eiköhän se ole sitä ns. pissatautia, huoh.

Tein äsken mikrossa itselleni lautasellisen puuroa ja Tuuli touhusi siinä vieressä pallonsa kanssa. Sekunnin sadasosassa olin saanut syliini pienen (?) mustan raketin, ja 'vips'. Tuuli sujautti pallonsa.....suoraan mun lautaselle, keskelle puuroannosta. Että silleen. Ei kun kamera esille ja todistetta tapahtuneesta, tämä kuva EI ole lavastettu...arvatkaapa kuka istui pöydän vieressä malttamattomana ja halusi saada pallonsa? Jup, jup, saihan tuo pallonsa, kaurapuurolla kuorutettuna...

Tässä kuva vielä Aamun peräpeilistä. Sorry vaan Aamu, melkein "private parts" kuvassa...mutta muuten en olisi saanut kuvaa rikki pureskellusta ihosta...

EDIT klo 16.30:

Nyt ollaan käyty eläinlääkärissä. Molemmille tytöille lääkekuuri ja Aamulle lisäksi kortisonia. Tuulilla virtsatietulehdus, niin kuin arvelinkin ja ensimmäiset lääkkeet on jo otettu. Mutta tuo Aamun ihoreaktio on vielä mysteeri. Kun olin esittelemässä eläinlääkärille alueita, joita Aamu on purrut, hämmästyin suuresti!! Aamun vatsanahka oli TÄYNNÄ pieniä punaisia näppylöitä. Niitä ei ollut eilen, eikä vielä aamulla. Mikähän kaiken tuon aiheuttaa??

Tältä Aamun vatsanahka näyttää nyt, ennen kuin lääkeet vielä ovat tehonneet