Aurinkoinen alkaa olla todellakin bikini-kunnossa. Karvat on, voisko sanoa, kuin koneella poisajettu ja vyötärö kapenee kapenemistaan. Seuraneidin mielestä Aurinkoinen alkaa olla sen näköinen, että joku voi luulla, että Aurinkoinen on vakavasti sairas...karvat siis tekee taas kerran totaalisen "imuriin poistu" -katoamistempun. Seuraneiti on miettinyt, onko Aamu todellakin laihtunut, vai onko pelkkien karvojen totaalinen tippuminen tehnyt Aurinkoisesta laihan näköisen. Ruokaa on lisätty, ihan pikkasen ja kun asiaa oikein muistelee, näin on tosiaakin tehtävä aina ennen juoksua ja karvanlähdön aikaan, eli kuluttaako karvojen tiputtaminen energiaa???

Aamulenkillä Aurinkoinen leikki rasistia. Aamu, joka ei koskaan reagoi hälyttävästi ihmisten suhteen, järkyttyi pahasti, kun aamukuudeltä tienposkessa seisoskeli väsyneen oloinen vietnamilais-heppu. Töihin tuo isäntä oli menossa, odotteli kyytiä ja sai aikamoiset haukut päälleensä. Aamu jähmettyi kuin patsas keskelle pyörätietä ja nosti niskavillat pystyyn ja oli sitä mieltä, että setä on PAHA. Elsa reppana ei todellakaan tajunnut mille Aamu pörräsi, joten Elsa pyöri muutaman kerran ympäri ja katseli ympärilleen ikään kuin kysyen: "Missä, missä, kuka, sanokaa nyt missä on jotain jolle täytyy haukkua NOIN vihaisesti!" Elsa ei siis reagoinut millään tavoin vietnamilaisheppuun, joka ihan varmasti heräsi viimeistään siinä vaiheessa, kun meidän sekalainen joukko kulki ohi.

Sunnuntaina on taas agikisat ja tänään illalla lähdetään vielä mökkisaareen. Laukut on pakattu, sekä mökkeilyä, että kisoja varten. Saas nähdä kuin kisoissa käy, kisapaikka kun on juuri siellä suunnassa, missä tänään aamu-uutisissa kerrottiin city-karhun lompsivan. Toivottavasti nalle ei sekoile maisemissa enää sunnuntaina!