Tänään kokoonnuttiin taas, me mustat hurjat ja uusi "ryhmäläinen" whippet Goldy 7 kk. Edellinen treenipäiväkirjamerkintä on niinkin kaukaa kuin syyskuun alusta, tarkemmin 5.9.  Tähän väliin on mahtunut Tuulin juoksu ja muuta happeninkiä, joten ihan hyvä paussin aikana on ollut sulatella jo opittua

Ja kun viikolla vielä varmistui, että me saadaan talveksi treenihalli, niin tauko ei todellakaan harmita. Varsinkaan, kun Tuulille en 'agiuraa'  suunnittele.

Tuuli oli innoissaan, se selvästi tiesi, mitä oltiin tultu kentälle tekemään! Ohjelmassa oli "ympyrällä työskentelyä" eli neljä hyppyä, putket molemmissa päissä suorakaiteenmuotoisessa viritelmässä. Tarkoituksena saada koira osumaan putkien jälkeen esteiden siivekkeiden väliin ja irrota putkeen, mutka-sellaiseen.

Hyvinhän Tuuli siivekkeiden väliin osuu, mutta putkeen irtoaminen, kun minäkin liikun? Sitä on harjoiteltava. Miks aina mun koirat on niin herkkiä mun liikkeille??

Rengas, kepit ja A-este. Rengas oli sinällään uusi ilmestys, sillä kyseistä rengasta ei Tuuli ollut hypännyt ennen...ja sen huomasi. Renkaan hakeminen oli vähäniiku hukassa. Mutta löytyihän se, kun ei muusta yrittämisestä tullut palkkaa.

Kepit. Kova kiire palkalle, eli keskittyminen keppeihin oli huonoa, kun Tuuli tiesi pallon lentävän lopussa...ratkaisin "ongelman" laittamalla kepit kahteen sarjaan ja johan jaksoi kakara pujotella. Toiselta puolelta. Siitä toisesta puolesta ei sit puhuta mitään. Mutta summa summarum: näki, että oltiin pidetty taukoa...

A-este. Levitettiin A ihan matalaksi ketjun avulla. Kosketusalusta käyttöön ja eikun koira esteelle. Hyvin löytyi tassu alustalle, mutta vapautus oli epävarma, sitä siis on treenattava enemmän...

Että sellainen yhteenveto reeneistä koiran kanssa, joka ei harrasta agilitya. Kunhan me vaan nautitaan yhdessä tekemisestä. Nyt agility on parhaimillaan; kun koira suorittaa kerralla vain pari estettä ja silmät välkkyy onnesta, kun saa palkkaa. Voi, kun tuon ilmeen sais koiralla pysymään jatkossakin!

Ai niin, rimoja EI vieläkään, ponnareilla mennään