Vai onkohan viimeinenkin yhteys katkastu tuonne Aurinkoisen ajatusmaailmaan? Tässä taloudessa taitaa joku muukin viettää lomaa kuin seuraneiti, ainakin tämäniltaisten agitreenien perusteella. Aamua ei olis vähempää voinut kiinnostaa tämäniltainen treeni...Koska seuraneiti on ottanut metsässä Aamun aikamoiseen valvontaan, heijastuu asia mitä ilmeisemmin myös herkän hetken tullen muissa asioissa.

Aurinkoinen on herkkä, sen seuraneiti tietää, mutta että sijaistoiminnot on tätä luokkaa kuin tänään??? Ja koska juoksuajan lähenemistä ei voi syyttää (???) niin missäs sitten on vika? Kentän vastaleikatussa ruohikossa vai esteissä vai treenikavereissa??? Höh. No vika taitaa löytyä tietokoneen tältä puolen ja ihan pikkasen Aurinkoisen korvien välistä ja hormoonitoiminnasta, kaikki muut ovat syyttömiä tuon mustan ajatusmaailmaan..

Mutta muuten oli hauskaa. Lopuksi tehtiin se, mitä KOSKAAN ei saa treeneissä tehdä, eli päästettiin KAIKKI koirat irti ja leikkimään keskenään. Joukossa oli 5 villakoiraa, shelttiuros, kaksi leikattua uros x-rotuista ja sitten Aamu Aurinkoinen. Villakoirista 3 oli sitä pienintä mahdollista, kaksi medi-kokoista. X-rotuiset Valle ja Nicke ihastuivat Aamuun ja pari villistä kävi välillä yrittämässä päästä mukaan jengiin. Siinä määrin porukalla oli kivaa, että Aamulta jäi huomamatta kentällä ruokaileva kaupunkilaisjänis (!), eli jos sen Aurinkoinen olisi bongannut, olis neitiä saanut etsiä jostain kauempaa...Seuraneidin ei siis tarvitse miettiä jatkossa, miksei Aamu treenit kiinnosta, sillä paljon mukavempaa on juosta kamujen kanssa...

No, jos ei Aurinkoista huvittanut tehdä töitä, seuraneiti sai rauhassa koutsata muita. Ensin siis oman ryhmän koirakot ja sitten Aamun harkkojen lomassa auttaa muita apua tarvitsevia...

Rata, jota tänään mentiin oli kuulemma tanskalaisen tuomarin Japanissa tuomitsema rata eli tulevan MM-kisakarsinnan tuomarin käsialaa (ymmärsiköhän seuraneiti asian oikein) No joka tapauksessa, luojan kiitos, että me ei kisata huipulla, ei edes laaksossa, sillä sen verran on taidot hakusessa. Eikä näillä eväillä vielä kolmosissakaan tehdä yhtään mitään...Seuraneiti yrittää tulevaisuudessa saada tämäniltaisen radan tähän näkyville, nyt on paukut tältä lomalaiselta loppu!