Hepuli ja Hepulin kaveri. Eli siis Aamu Aurinkoinen ja Elsa "Else-Maj" Ikinuori. .

Seuraneiti on yrittänyt analysoida eilistä kisailtaa. Mikä meni hyvin ja mikä meni pieleen. Paikkana kisakenttä oli uusi paikka Aamulle ja tilaisuus, eli iltakisatkin uusi kokemus Aurinkoiselle. Siinä muutama syy, miksei kaikki oikein sujunut hyvin. cryingeyesout.gif Lisäksi seuraneidin keskittyminen sai pahan kolauksen n. tunti ennen starttia, sillä seuraneiti sai puhelimitse uutisia erään ihmisen vakavasta sairastumisesta siihen kirottuun s-kirjaimella alkavaan sairauteen. Ja jo toistamiseen on tuo s-kirjaimella alkava sairaus iskenyt samaan ihmiseen ja tällä kertaa on niin vakavasta kyse, että puhelun jälkeen seuraneidillä oli olo hieman "tyhjä", vaikkei nyt kyseessä olekaan ihan lähisukulainen. Voimia sinne Ruåtsiin!

Niin, Hepuli ja Hepulin kaveri. Elsa Ikinuori sai siis tänään jonkin ihme hepulin pihalla. Mennä viipotti ympyrää pitkin tonttia ja teki jotain ihme kamikaze-hyppyjä välillä. Aamu oli tietenkin hepulijuoksussa mukana, mutta tällä kertaa enemmänkin huuli pyöreänä katsomassa Ikinuoren menoa, kuin maratoonille osallistumassa. Elsa Ikinuoren hepuli sammui puskan juurelle, jossa koirilla on arkeologiset kaivauksensa. Tömpisistä ja Elsa hyppäsi monttuun kaivamaan ja tuli hetken päästä kuopasta ylös sen näköisenä, että luulis tryffeleitä löytyneen! Kärsä oli somasti hiekkaa täynnä. Seuraneidin täytyi ihan käydä tarkistamassa, ettei kahden koplalla ole keikka mielessä, eli että kaivavat aidan alle pakoreittiä, ihan kuten siinä "pako" TV-sarjassa, vai miten se nyt oli? Pienen tarkastuksen jälkeen saattoi vaan todeta, että seuraava myrsky kaatanee sen puskan, jonka juurella koirat kaivauksiaan suorittavat, on nimittäin puskan juurella "komia" monttu!

Nyt olis sillä uudella imurilla tarvetta. Sitä ihmettä vaan ei vielä kuulu, vaikka meilin mukaan lähetys on lähtenyt varastolta. No, ehkä huomenna pääsee cruisailemaan uuden karvahimurin kanssa? Mutta sitä ennen on kyllä lattioita hinkattava vielä tuolla vanhalla, huutavalla ja kiljuvalla "himurilla".