Yö nukuttiin levollisesti....Elsan tärinä jatkui vielä eilen illalla, mutta tänään ei tärisytä. Ilmeisesti oli kyseessä lihajännitys-tärinä, eli vatsakivut laittoi Elsan jännittämään koko kroppaa, josta sitten tärinä...sänkyyn ja sohvalle tekee tuskaa kiivetä (etulapa kipeä?) mutta siihen vaivaan EI nyt anneta särkylääkettä, sillä särkylääke saattoi olla Elsan mahapurujen syy....Täytyy muistaa seuraavalla kerralla, jos tarvis on, tarjota muorille metacamia rimadylin sijaan...

Pienelle kävelyllekin lähdettiin vielä eilen illalla, kun oltiin saatu siihen eläinlääkäriltä lupa (eli ettei keuhkoissa näkynyt mitään hälyttävää). Elsa oli ihan höpö, se kulki puolet kävelylenkistä hihna suussa ja välillä se kulki sivulla "seuraten" eli tapittaen silmiin, aivan kuin se olisi ollut käskyn alla. Seuraneiti ei tunnistanut eilen koiraansa, sillä käytös oli niin ei-Elsamainen . Kaiken lisäksi kun kotiuduttiin eläinlääkäriltä eilen, kulki Elsa aluksi täällä sisätikoissa peruuttaen  Ja jos sille jutteli, kellahti se kyljelleen ja paljasti vatsanahkansa. Hassu koira.

Tänään ollaan käyty käppäilemässä, eikä Elsa köhinyt kävelyn aikana kertaakaan! Köhää on esiintynyt sisätiloissa, mutta siihen vaivaan yritetään nyt caviscon-lääkettä (siis ärtyneeseen kurkunpäähän ja närästykseen).

Ruutan & lääkkeen kanssa touhuilu EI ole Elsan mieleen...ensimmäisen annoksen jälkeen Aamu, joka seurasi lääkitys-toimitusta lähietäisyydeltä, oli muuttunut valko-pilkulliseksi ja keittiön matto ja lattia oli saanut  saman kuvioinnin. 10 ml Elsan mielestä pa*kan makuista tököttiä voi mielummin pyyhkiä lattialta, kuin sulloa vanhan koiran kurkkuun  Vaan seuraneiti onkin asiasta eri mieltä. HAH! Konstit on monet, sanoi akka kun kissalla pöytää pyyhki. Nyt ei Elsalla ole pyyhitty pöytää, mutta pöydän nurkalle laitettiin napuja riviin...ja lääkkeen annostelutoimitus oli onnistunut seuraavan kaavan ansiosta: Ensin Elsalle ruutalla suuhun lääkettä ja heti käsi pöydän reunalle, josta Elsa oli bongannut naput. Mitä tekee ahne koira? Unohtaa suun/pään ravistelun ja keskittyy vaan siihen yhteen vaivaiseen napuun...jonka se sitten sai...heh...sama toimitus uudestaan kunnes ruutta oli tyhjä ja AVOT, Elsa ei edes tajunnut saaneensa lääkettä  Miten niin huijattavissa??