Seuraneiti meni sitten ja ilmoitti Aamu Aurinkoisen ryhmänäyttelyyn. 30 € on maksu yhdestä muovinauhan palasesta ja kehäsihteerin (yleensä) epäselvällä käsialalla kirjoitetusta tuomarin sanelemasta lappusesta. Noh, johonkin täytyy köyhän rahansa laittaa. Joskus on tullut vitsailtua, että Tiimarista sais halvemalla muovinauhaa; mutta toisaalta, matkailu avartaa, eli kyllä kotimaata on ihan hyvä ajella ristiin ja rastiin koira takakontissa. yes.gif

Uusimassa Pirkka-lehdessä oli niksipirkka-palstalla hyvä vinkki. Vinkki oli kuitenkin laatikkossa "x-files" joten jokainen kokeilkoon omalla vastuulla. Tällä kertaa mielestäni vinkki oli ihan käytänöllinen, sillä siinä kehoitettiin tekemään viikkosiivous aurinkolasit päässä. Eli tummat lasit päässä ei kaikki p*skat näy, joten siivous on mielekkäämpää. Seuraneiti saisi kyllä tuon neuvon mukaan kulkea koko ajan aurinkorillit nenällään, sillä tällä hetkellä lattiat "hotelli ja ravitsemusliikkeessämme" on....kuin huonosti hiekotettu pihakäytävä. Eli hiekkaa siis kulkeutuu tassuissa sisätiloihin JA PALJON!. Varsinkin Aamun tassuissa, sillä Aamu "monttukeisarilla" on urakkaprojekti peräkärryn alla. Mitä ilmeisemmin ns pennut ovat piiloutuneet juuri tuonne peräkärryn alla sijaitsevaan pehmeään hiekkaan, tai sitten Aamu on matkalla Kiinaan conicalhat.gif hakemaan pentuja, eli odotettavissa on adoptiopentu. Ihme kiinalaiset, kun tuppaavat kontaktia ottamaan keskellä yötä, eli viime yönä käytiin ulkona klo 04.00 ihan vaan tarkistamassa, että kaikki on ulkotiloissa ok. Seuraneiti ei pidä levottomista koirista yöaikaan, sillä levottomuus tarkoittaa yleensä sitä, että koirilla on jokin asia pielessä. Seuraneidin oli päästettävä Aamu hetkeksi pihamaalle aamuyöstä, siltä varalta, että jostain päästä flattia olisi odotettavissa eritettä, joko löysää tai yrkälle haisevaa. Mutta eihän tuo Aurinkoinen kipeä ole; monttu-urakka kiinalaisten kanssa vaan painaa päälle. Unia jatkettiin ulkoilun jälkeen kellonsoittoon saakka.

Onneksi nämä adoptioasiat valtasi Aamun vasta kisapäivää seuraavana päivänä, eli sunnuntaina. Eiliset agiliito-harkat sujui ensin hiukan laimeissa merkeissä, mutta seuraneidin purtua hammasta yhteen muutaman kerran, löytyi Aurinkoisesta oikea vaihde. Tosin vaihde oli herkempi, eli Aamulla on nyt muitakin huolia kuin kuunnella seuraneidin käskytystä 'kierrä, kierrä, esteiden välissä!

Eilinen eka harjoitus:

1426342.jpg

Ja toka rata:

1426343.jpg