Aamu Aurinkoisella saattaa olla sittenkin jokin syvällisempi trauma, tai ei ehkä sittenkään. Jotta saa alun tähän seuraneidin teoriaan, on ehkä viisainta ensin lukea tämä postaus...

Ja sitten jatko-osaan. Viikonloppuna nimittäin tämä Rembrant tai VanGoh jatkoi taiteellista näkemystään mökkitontilla. Kuvatodistettakin löytyy, joten jokainen voi itse ihmetellä, onko kyseessä jälleen sattuma, vai onko Aurinkoisen ripottelemilla esineillä jokin tarkoitus, vai ei? Viikonloppuna Aamu siis teki seuraavan kuvion nurmelle:

1246359507_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli esineet ovat kuta kuinkin toisistaan erotettu samalla välimatkalla. Aamu siis ei hae tavaroita peräjälkeen sisältä, vaan tuo ne tuohon paikalle eri aikoina, yleensä aamupäivällä. Mutta että taas kuvio? Ja se edellinen siis näytti tältä:

1244392816_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mielenkiintoista, tai sitten ei? Sattumaa, tai ei? Kuka kurkkaisi Aurinkoisen aivoihin? Nauru Kuka "koirapsykologi" auttaisi ymmärtämään Aamun aivoituksia??

Entäs Elsan vointi? Juu, yrkkääminen meni kolmella yrkällä ohi. Jotain siis oli saatava pois sisäkaluista ja tilanne rauhottui. Mutta seuraneidillä on teoria, joka sai taas lisää pohjaa.

Seuraneidin koirat nimittäin syövät mökkiasaressa hirvepa*kaa.  Joskus se sulaa lättyjen suolistossa, mutta muutaman kerran koirat ovat  oksentaneet ja pa*koneet sulamattomia (!!!) hirvenpapanoita. Seuraneidin teoria on, että mökkisaaressa asuva nuori hirvi syö jotain kasvia, jota koiran suolisto/maha ei siedä. Jokaisessa hirvenkikkare-kasassa ei kyseistä kasvia ole, joten koirat eivät yrkkäile joka kerta, mutta sitten taas välillä koirat ovat maistelleet sellaista kikkarekasaa, jonka hirvi on tuottanut syötyään jotain tiettyä kasvia = koirat yrkkää ja ruikkuaa. Kuvitelmaa? Ehkä kaukaa haettua, mutta näillä todisteilla aika todennäköistä. Elsa nimittäin oksensi eilen siis kolme kertaa...Aamu kerran. Ja Aamun oksennus tuli vasta illalla JA siinä oksennuksessa oli sulamatonta hirvenpa*kaa! Eli Aamun kohdalla aamuruoka oli jo kulkeutunut suolistoon, mutta hirvenpapanat olivat sulamattomana jossain, koska ne oksennettiin illalla ulos. Ja hirven pa*kaa koirat ovat syöneet viimeksi sunnuntai-iltana... Ja tämän teorian tueksi myös se, kun Aamu viimeksi oli ns vatsataudissa, tuli sekä etu-, että takapäästä sulamatonta hirvenpeetä. Mikä kasvi siis on niin myrkyllinen koiralle, muttei hirvelle, että koirat joutuvat yrkkäilemään syötyään kikkareita. Muut pa*kat kun pysyy sisäkaluissa, siis koirilla Cool

Olihan taas teoria. Ja tarina. Onkohan seuraneidin aivot jo jotenkin lomalla, vai onko tämä ns. normaalia ajattelutapaa??