Oi ei, Aamu Aurinkoinen, neljä wee, on keksinyt tiskipaljun täällä mökillä. Nyt on parina päivänä piha näyttänyt siltä, että taivaalta sataa haarukoita, veitsiä ja lusikoita...Aamu kun ripottelee tavaroita pitkin pihaa, siis jollei niitä kukaan ensin huomaa...taideteosta pukkaa, juu.

Kaikkea muuta kivaakin ollaan tänään touhuttu. Klickeri kun on löytänyt tiensä tänne mökille, on hyvä testailla opittua. Filtti pihamaalle ja koirat töihin. Muistelemaan kotona opittuja temppuja. Ei niin terävää toimintaa, mutta noh, ollaanhan me lomalla. Elsa itse asiassa muisti asiat paremmin tänään. Oliko syynä sitten väärä filtti vai seuraneidin väärä toiminta, tiedä sitten, mutta Aamu ei tänään häikäissyt. Muuta kuin "perusasennon" treenissä. Kyllä klickerillä vaan saa ihmeitä aikaan...koira, joka ei todellakaan halua tehdä töitä, täpittää silmiin pitkiäkin aikoja, pelkästään siksi, että haluaa kuulla "klick" äänen. Kyllä Aamu osaa, seuraneiti ei vaan ole tajunnut poimia niitä kultahippuja meidän tähänastisesta arjesta.

Elsalle on muuten syötety sitä sikakallista SAMYLIN- pulveria muutama päivä. Ei mitään eroa voinnissa. Pussissa on 4 g tuotetta ja sitä tulee antaa kahdesti päivässä. Ja kahden viikon kuuri maksoi noin 80€...+postimaksut. Eläinlääkärin mukaan Elsa saa jo syömästään kuivamuonasta samoja aineita kuin Samylinista, mutta kaikkea on kokeiltava...