Seuraneiti sairastaa. Tai sitten ei. Mikään muu ei kränää, kuin ääni. Ja seuraneidin on hyvin vaikea olla hiljaa...mutta sairasloman yksi hyvistä puolista on se, että saa nukkua aamuisella vähän pidempään. Tai sitten ei. Herätyskello herätti 06.45, sillä täytyyhän osan lauman jäsenistä kammeta itsensä töihin. Koirat sai aamusapuskansa ja palasivat taistelutantereelle, eli seuraneidin päälle.

Miks ihmeessä ne ei anna nukkua?? Ei ne siis ihan virallisesti herätä, mitä nyt Aurinkoinen kävi nuolemassa naamaa noin 10 kertaa, mutta että sirkusesitys heti aamusta? Pelleryhmällä oli siis aamutreenit seuraneidin sängyssä; Elsa seisoi päällään (siis ihan oikeesti) ja heitti siitä sitten kuperkeikan. Ja kyllä, Elsa tekee ihan oikeasti kuperkeikan...ja mitä tekee toinen pelleryhmäläinen? Antaa tahtia. Ensin haukkumalla ja sitten örisemällä kuten se karvainen otus 'tähtien sota' -elokuvassa. Yritä siinä sitten nukkua...Otsan rypistys Ja kun sirkusesitys oli ohi, heittäytyi Elsa seuraneidin kainaloon, kiinni kylkeen ja huokaisi syvään. Niinpä. Kyllä uni sitten maittoi, kun seuraneiti oltiin saatu hereille.

Pienen äänen avauksen jälkeen oli vaan todettava, ettei kurkusta lähde ääntä tänäänkään. Ehkä hitusen paremmin kuin eilen, mutta vielä ei suloääniä tästä kurkusta lähde...joten laumassa kaikki hyvin....seuraneiti joutuu tänäänkin yrittää selvitä viittomien avulla...