On rahanarvoinen. Nimittäin sillä hetkellä, kun Elsalle kammetaan juoksupöksyjä jalkaan. Aurinkoinen seisoo silloin hieman kauempana ja muljauttelee silmiään ja tietysti heiluttaa häntää. Rauhallisesti. Odottaen, jos pöksyjä riittää myös isommalle takapuolelle...siis Aurinkoiselle. Vaan eipä riitä. Ensinnäkin: Aamu Aurinkoinen on pitänyt aina huolen siitä, että juoksupöksyjä on liian vähän, tai ainakaan niitä ei voi kiinnittää, siis sitä kuminauhaa. Eli niitä kuminauhoja on siis pätkitty "muutamat" näiden vuosien aikana, kun Aamulla oli juoksu. Vaan eipä pätkitä enää!

Vatsatauti jyllää tässä hotellissa vielä. Ja sen seurauksena seuraneiti lähti tänään yksin käymään mökkisaaressa koirien kanssa. Linnuille oli vietävä ruokaa ja muutenkin teki mieli lähteä käymään mökillä. Jää oli paksuuntunut entisestään ja nyt oli jo useampi auto mennyt jäälle venesatamasta. Ehkä meidänkin lauma lähtee kohta yötä viettämään saariolosuhteisiin. Jahka tästä vatsatautirumbasta/sambasta selvitään.

Takaisin mantereella olikin sitten odotettavissa pieniä, sanoisko kuljetuspuolen ongelmia. Auton takaluukunlukko oli jäätynyt asentoon "auki", eli takaluukun lukko-osa ei mennyt mitenkään kiinni. Luukku siis vaan lepäsi alhaalla. Ei hätiä mitiä, onneksi ei ollut kylmä. Koirat ulos takaluukusta ja mars takapenkille. Elsa oli kuin kuningatar-äiti itse, kun se istui takapenkillä, Aamu oli tilanteesta enemmän kummissaan. Eihän sinisessä autossa ole ennen tarvinnut takapenkillä matkustaa! Matkaa ei ole onneksi kuin 20 km, mutta jostain ihmeen oikosulusta johtuen takaluukussa paloi koko takaisintulo matkan valo...heh, meillä oli tupla-perävalot; sisällä ja ulkona! Hymy