Dobo nimittäin. Eli koirien (ja vähän emännänkin) jumppapallo. Tilasin sen täältä ja se saapui tänään. KePo oli kiltti ja pumppasi palloon ilmaa ja äsken kokeilin, mitä mustat siitä sanoo. Yksitellen tietenkin. Kädessä ja taskussa oli napuja, joten jo niiden perässä Aamu Ahmatti tuli ensimmäisenä pallon päälle.

Ajattelin, että ensimmäiseksi kerraksi riittää, että kumpikin koira vaan tottuu olemaan pallon päällä, ihan siinä asennossa, missä itse haluavat olla. Aamu löysi helpomman asennon istuma-asennosta ja ajallisesti Aamu oli vaan lyhyen hetken pallon päällä. Pieni tauko ja uusi yritys, tällä kertaa Aamu jo seisoi pallon päällä. Vasen takajalka ihan selvästi väsyy lyhyen ajankin jälkeen, joten täytyypä miettiä, miten usein jumpataan, jottei saada lisää vahinkoa aikaan. Olen kyllä jo aiemmin havainnut Aamun vasemman takasen jäykkyyden, mutta nyt se tuli selvästi esille.

Tuuli sitten. Joo, eipä silläkään ollut ongelmia pallon kanssa. Ahne kun on, niin kaikki temput onnistuu. Tosin eihän kumpikaan koirista koskaan ole arkaillut mitään uutta smiley Tuuli sekä istui, että seisoi mielellään pallon päällä, mutta herkut ihan selvästi häiritsi sen keskittymistä, eli täytyypä suunnitella tuo rekvisiitta-puoli hieman uusiks.

Jaa-a, kaikkeen sitä ryhtyykin, mutta onhan sitä kaikkea kokeiltava!