Mistä tunnistaa, kumpi koirista on seuraneidin vieressä tai välittömässä läheisyydessä? Katsomattakin on selvää, että Elsa makoilee jossain parin metrin päässä. Aina. Sitä asiaa ei tarvitse edes tarkistaa, mutta mistä tietää, että Aamu  Aurinkoinen on, tai  tulee samaan huoneeseen? Ensinnäkin, kun Aamu ravistelee itseään, kuullostaa se siltä, kuin pieni helikopteri olisi lähdössä nousuun. Eihän Aamulla ole isot korvat, - ei tietenkään-, mutta nahkalappusista lähtee ihan hyvä soundi. Toiseksi, Aamu maiskuttaa. Joku voisi sanoa, että Aamua närästää, ehkä, mutta seuraneidin mielestä Aamulle on tullut tapa ilmaista olemassa oloaan maiskuttamalla. Aamu siis lähestyy seuraneitiä maiskuttaen. Rauhoittava signaali? Njaa, tapa kommunikoida sanoo seuraneiti.

Elsa ei maiskuttele, Elsa siristelee silmiä JA käyttää oikeaa tassuaan kerjätessään huomiota. Aamu taasen laskee painavan päänsä polvelle tai käsivarrelle TAI kiepsauttaa päänsä käden alta. Voi vain kuvitella, kuinka monta lasillista erilaisia juomia meidän lattioilta on pyyhitty Aamun kiepsautettua päänsä seuraneidin käden alta...Ja Aamulla on yksi varma keino kiinnittää seuraneidin huomio itseensä. Bongata joku tavara, jostain, yleensä pöydältä/tiskipöydältä/vessasta/makkarista/vaatekasasta jne.

"En tarvitse mitään niin paljon, kuin hunajaa..." sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua "...paitsi ystäviä.." Ystävyys on sitä kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystäväänsä. Silloin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti niin, että kaikki rypytkin siliävät.(Nalle Puh)