Käytiin risusavotassa mökillä. Jääolosuhteet eivät ole enää kovin hyvät, mutta muutama uhkarohkea suomalainen ajeli vielä autolla jäällä. Seuraneiti kiersi mökkisaaressa metsälenkin koirien kanssa ja nautti lumettomista metsäpoluista. Mökillä grillattiin makkaraa ja nautittiin harmaasta sunnuntaista.

Aamu Aurinkoisella oli pennut hukassa. Aamu olisi mielellään viettänyt aikaansa mökin alla, joten sinne pääsy oli estettävä. Samoin metsässä jokainen kaatunut puunrunko piti tutkia tarkoin, jos vaikka ne pennut olisi jostain syystä ilmestyneet kuusenjuurakoiden alle? Onkohan Aamu sukua mörrimöykylle; siis sille, josta lastenlaulussa lauletaan: 

note.gif"Korpikuusen kannon alla on mörrimöykyn kolo. Siellä on koti ja siellä on peti ja peikolla pehmoinen olo. Tiu tau tiu tau tilitalitittan, sirkat ne soittaa saloilla; pikkuiset peikot ne piilossa pysyy, kirkkaalla päivän valolla" note.gif  sing.gif HAH!

Kuvassa Aamu tutkii peikkopaikkaa ja Elsan on likaisuudesta päätellen myös käynyt juurakon alla cheerful.gif

1421312.jpg

Elsa oli erittäin hyvällä tuulella. Mummeli sai muutaman hullunkuurin ja riekkui ja kaahaili kiusaten Aamua. Täytyy vaan ihailla Elsan notkeutta ja ketteryyttä. Harmi, ettei kamera ollut kädessä hullunkuurin aikana, sillä vauhti oli muorilla aikamoinen! Ei taida tassu vaivata pahemmin...upsidedown.gif

Kun aikoinaan etsittiin mökkiä, olisi seuraneiti halunnut mökkipaikan kallioiselta tontilta ja tietysti ilta-aurinko on aina bonusta. Mutta mitä ostettiin? Mökkitontilla on enemmän ruohomattoa kuin kotona ja kalliot, noh, ne on tuo iso kivi jolla koirat kuvassa istuu.rotfl.gif Kallioiden sijaan saatiin mökkipaikka, jossa lähin naapuri etelään on n 200 metrin päässä ja pohjoisen puolella ei ole naapureita ollenkaan! Vain omaa metsää n 7 ha! Eli se siitä ilta-auringosta ja kallioista, seuraneiti on ihan tyytyväinen tuohon isoon kiveen yes.gif Mökkikin on talviasuttava honkarakenteen huvila ja sauna oli ostohetkellä täysin uusi ja käyttämätön; sekin honkarakenteen, joten parempaa ei tavallinen työläinen, koiranomistaja voi huvilakseen saada!

1421308.jpg

 

Elsa rakastaa kameralle poseeraamista ja toden totta, kyllä sitä on kuvattukin!

1421304.jpg

Aamu ei ole niin tykästynyt seuraneidin kuvaamis-intoon ja näyttää hyvin usein kyllästyneeltä. Ilme on yleensä "bedroom"-katse, kuten seuraavassa kuvassa:

1421311.jpg