Eilen seuraneiti pelkäsi, että Aamu olisi loukkantunut illan reeneissä ja vammat vaatisivat lepoa. Vaan toisin kävi. Aurinkoinen on pirteä ja reipas, eikä näytä jäykkyden merkkejä.

Toisin on seuraneidin vointi. Eilen illalla, sen jälkeen, kun seuraneiti sulki tietokoneen, puhkesi tässä taloudessa vatsatauti. Tällä kertaa oli kyseessä seuraneiti, joka oksensi ja koirat olivat huolissaan seuraneidin voinnista. Vessan lattia ON kova nukkua, eikä sitä tee helpommaksi kaksi isoa mustaa, jotka välillä käyvät moikkaamassa.

Aamu on todellakin osoittanut "inhimillisyyden" merkkejä. Se on nukkunut ERITTÄIN lähellä seuraneitiä, eli siis osittain seuraneidin päällä ja nuollut käsiä ja kasvoja. Vaikka taitaa se kasvojen nuoleminen johtua ehkä siitä, että eihän yrkkäämisen jälkeen haju ihmisessä ole mikään mukava....paitsi koiran mielestä, joka tykkää erillaisista eritteistä Cool Tällä kertaa täytyy seuraneidin todeta, että koirat ovat todellakin olleet seuraksi, eivätkä pelkästään järjestämässä lisää tekemistä.

Yksi mattokin täytyi eilen pestä. Ei seuraneidin takia, vaan ilmeisesti Elsa oli yrkkinyt päivällä. Onkohan Muorin maksa kunnossa? Toivotaan niin...Seuraneidin sisuskalut ovat erittäin hellinä nyt, sillä vuorokausi ilman ruokaa ja nesteenä ainoastaan 3 lasillista cocista, tekee olosta ihmeen heikon.