Virallisesti seuraneidin loma alkaa huomenna maanantaina, mutta viikonlopun aikana on jo treenailtu kovasti loma-asioita. On nukuttu kauan, samoiltu metsässä, tehty puutöitä ja tietysti grillattu.

Lätyt, nuo ikuiset lomailijat ovat kaikessa intensiivisesti mukana. Paitsi puutöissä. Kaatuvien puiden alle ei sessuilla ole asiaa, vois muuten mennä loma pieleen, jos niin sattuis...

Eikös muuten lomalla helposti mene nukkumisrytmi sekaisin? Aurinkoinen on  jo aloittanut sekoilun tuon suhteen. Sekä lauantai, että sunnuntai-aamuina, klo 04.00 on Aurinkoinen vikissyt seuraneidin sängyn vieressä....ulos piti päästä tortulle. Noh, eipä tuo haittaa, auringonnousu on täällä mökkisaaressa aivan upeaa katseltavaa ja kun tietää, että uniaikaa on vaikka 5 viikkoa, voi seuraneiti mielellään viettää aikaansa Aurinkoisen kanssa auringonnousua katsellen. Mutta se, mikä seuraneidin keskivartalon kohdilta löytyi sitten aamu yhdeksältä, ei yleensä kuulu meidän lomaan...Aamu  Aurinkoinen käytti seuraneitiä yhdistettynä tyynynä ja patjana...ei ihme, jos seuraneidillä on selkä jumissa...mutta Aurinkoinen näytti nukkuneen hyvin...koko painollaan. Ja muuten, Aurinkoinen on laihtunut. Alkoi steriloinnin tuomat muutokset näkyä neidillä vyötärön kohdilla, vaan ei näy enää. Neiti pitäisi punnita, ei pysähdy vaaka enää 33 kg kohdilla, ei!

Mitäs seuraneiti syyttää näistä uimarenkaista vyötäröllä??