Mainitsemisen arvoinen treenihetki tänään Aurinkoisella. Päästiin kuokkimaan parin tuttavan noutoreeneihin, kiitos heille, että "vanha" akka pääsi myös hommiin. "Vanha" siksi, että suurin osa koirista oli nuorikkoja, mutta todellakin taitavia sellaisia. Ja tietysti mustia. Lättyjä. Poikia ja tyttöjä. Nopeita ja osaavia.

Ja sitten porukkaan liittyi Aamu Aurinkoinen. Ponin kokoinen likka, jonka ajatuksen juoksua ei ennalta oikein osaa aavistaa. Reenipaikka oli iiiiiiiiso hevosten kesälaidun. Täynnä hevonpaskaa ja varmasti myös niitä ah - niin - ihania  jänispuppeleita.

Illan teemana oli markkeeraus ja sen jälkeen linjalle lähetys,  heti ohjattuna markkeerauspaikkaan. (Eli heittäjä heitti heti ohjausdummyn markkeerauspaikkaan, kun koira palautti markkeerausdummya. Koko ajan peruuttamalla ja välimatkaa kasvattamalla. Ja voi viude, kyllä se Aurinkoinen osasi, vaikka seuraneiti vähän epäili neitinsä taitoja. Ei epäillystäkään tehtävästä, reipasta menoa sekä markkeerauksiin, että ohjauksissa! Sekä meno, että palautusvauhti oli HYVÄ ja palautukset/luovutukset suoraan seuraneidille, iloisesti ja mielellään! Kivaa! Aamu ja pilotti haluaa LISÄÄ!!!