Nyt ottaa pottuun ja ketuttaa ihan kunnolla. Olin tähän varautunut, mutta en uskonut kuitenkaan olevani ihan näin oikeassa.

Tuulilla alkoi juoksu, neidin toinen juoksu, viikkoa "liian" aikaisin .

Eli oon n. ½ vuotta odottanut tulevaa viikonloppua, kurssia. HYPPYTEKNIIKKA-kurssia, ja nyt tuo helvatun koira aloittaa juoksun.  

Parin viimeisen vuoden aikana olen osallistunut kahdelle hyppytekniikka-kursille kuunteluoppilaana. Omaa koiraa ei ole voinut ottaa mukaan, kun a) sillä toisella on se helvatun spondyloosi ja b) toinen koirista on ikänsä puolesta ollut liian nuori.

Ja NYT kun mulla olis kerrankin koira, jota olen ihan tarkoituksellisesti säästellyt hyppyrimojen suhteen, jotta päästäisiin asiantuntijan oppiin ja saataisiin oikeita neuvoja, niin eiköhän sitten sillä koiralla ala juoksu.

Tästä on vaan vedettävä kaksi johtopäätöstä: 1. ei ole tarkoitus, että harrastan koirieni kanssa agilitya 2. Tuulista ei ihan oikeasti tule agikoiraa.

Tuulin juoksuväli oli 5 kalenterikuukautta, eli edellinen juoksu alkoi huhtikuun 19. Valeraskaus sitten iskee sille viikonlopulle, kun Kannuksessa järjestetään hyppyseminaari Vappu Alatalon toimesta. Eipä silti, koirapaikat on varmaan menneet jo aikoja sitten, joten se siitä.

Mutta kaiken ketutuksen ja potutuksen lomasta on kuitenkin onniteltava Tuulin kasvattajaa eilisestä päivästä. Aaron-veli starttasi NOME-kokeessa ja teki hienoa työtä saaden ALO1-tuloksen. Mamma Venla suoritui avoluokan tehtävistä 3-palkinnon arvoisesti. Hienoa, onnittelut vielä tätäkin kautta. Itse istuin kaislikon reunalla koko päivän sihteerin hommissa. Mukavaa rupatella tuomari Vesan kanssa ja katsella koirien suorituksia...vaikka aamulla olikin pakkasta, kun koepaikalle ajelin...

Huomenna ei EHKÄ ota kupoliin näin paljon. Toivottavasti.