Kilometrejä kertyi siis n. 330 tänään, kun Aurinkoinen ja seuraneiti körötteli kohti Haapaveden näyttelyä. Ulkona myrskysi ja yöllä oli satanut lunta, joten keli ei ollut oikein paras mahdollinen. Mutta ei muuta kuin nokka kohti pohjoista ja positiivista mieltä kyytipojaksi.

Niin, entä päivän väri? Se on VAALEANPUNAINEN, se on vaaleanpunainen, lal lal laa! Nauru

Mutta arvostelu alkoi jännittävällä tavalla...tuomaritäti lähestyi Aamua mittatikun kanssa...shit. Kaksi kertaa tuomaritäti mittasi Aamun ja sai tulokseksi 61,5 cm ja totesi sitten vielä, että niin, sehän on varmaankin sitten 62 cm. Eikä ole! Jos kerran mitataan 61,5 cm, niin sitten asia on niin. Niih.

Aamu siis sai ERIn ja sijoittui luokassansa toiseksi, eli tulos tänään siis ERI2 avoimessa luokassa. Paras Narttu -kisassa Aurinkoinen ei sitten sijoittunut, mutta hyvä näinkin. Pääasia, että väri on tänään vaaleanpunainen

Arvostelu on sitten seuraavanlainen:

"n. 4v. isokokoinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Melko hyvä pää, purenta ok. Tilava runko. Hyvä eturinta. Lavat saisivat olla viistommat. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä raajaluusto. Hyvät käpälät. Suorat edestakaisin liikkeet. Sivuliikkeessä hyvä askelpituus. peitinkarva saisi olla hieman karheampi. Hyvät koristekarvat."

Niin, tuo on itse asiassa Aamu Aurinkoinen. Karvan pehmeyden ymmärtää, kun neiti on steriloitu...mutta että hapsutuksia jo kehutaan Hymy, niitä kun ei ennen edes ole ollut!