Isänpäivä osui samalle sunnuntaille, kun seuraneiti täyttää pyöreitä (20,30 tai 40v?, siinäpä arvoitus ). Aamu on ollut hengessä mukana. Keittiössä olevaan lootaan on ilmestynyt Aamun mielestä paljon mukavaa paperia jota voi kantaa ja ehkä pikkasen repiäkin. Kuvassa Aurinkoisella on huulien välissä lahjapaperi, jonka kätköistä löytyi flattikamaa, mitäs sitä muulla tavaralla tekeekään? Eli nyt voi seuraneitikin kerätä ostoksensa kassiin, jossa on ison mustan koiran kuva....ihan niin kuin jollekin nyt olisi jäänyt epäselväksi mikä rotu seuraneidin sydäntä on lähinnä

Aamulla käytiin taas kunnon metsäkävelyllä. StepUpiksi se meni ajoittain lumen takia, mutta koirat ainakin nauttivat. Elsa ehti syömään moskaa, mutta vielä ei ole ollut oireita vatsakivuista, kuten viime sunnuntaina. Toisaalta, onhan Elsa nyt syönyt viikon Antepsinia ja eilen seuraneiti aloitti vielä muorille Tehobact-kuurin, joten toivotaan nyt ettei niitä vatsanväänteitä vanhukselle ilmene. Elsa muuten punnittiin viime maanantaina. Se oli laihtunut 200 grammaa edellisestä punnituksesta ja painoi nyt 28,8 kg. Seuraneidin monivuotinen tuttava ja Elsan idoli piipahti perjantaina onnittelemassa seuraneitiä ja huomasi Elsan laihtuneen. Hmmm, onko kysessä normaalia kuihtumista vai onko syytä huoleen? ONHAN Elsa laihtunut ja jotenkin kuivunut kasaan, mutta täyttäähän se (toivottavasti) kolmen kuukauden kuluttua 11 vuotta. Paljon on rasvapatteja kerääntynyt Elsan kehoon ja kylkiluutkin tuntuvat jotenkin selvemmin...,  joten oliskohan sittenkin aiheellista tutkituttaa Elsalta verensokeri??  Aina jotain mietittävää ja murehdittavaa.

Aamu ei sitten turhia murehdi. Se kävi äsken hautuumaalla seuraneidin seuralaisena. Istui kuin tatti ja odotti rauhassa sillä aikaa, kun seuraneiti kämmäsi pimeässä kynttilän kanssa. Eli siinäpä tämän sunnuntain ja isänpäivän ohjelmakooste. Ensi vuonna samana päivämääränä seuraneiti sitten täyttääkin jo peräti 41 vuotta!