Niinpä niin ja juupa juu. Viikonloppu meni taas mökkisaaressa herkkutatti-safarilla. Syksy on ihan selvästi saapunut, sillä perjantaina saatiin laittaa mökissä lämmitin päälle...vaan eilinen ja tämänpäiväinen sää on ollut kaikkea muuta kuin syksyinen.

Jonkin verran poimittiin taas marjojakin ja muuten vaan tehtiin mökkitöitä. Aamu ei ilmeisesti pitänyt siitä, että hotellin henkilökunta teki muita ohjelmia, kuin viihdytti Rinsessa Ryysystä, joten kun olin ulkohuussia siivomassa mökin takana, ilmestyi Aamu sinne - kaukosäädin suussa. Eihän sille voinut kuin nauraa  Miten niin huomionkipeä?

Tuuli taas teki Tuulit jo perjantaina, kun aavisteli, että ollaan lähdössä...eli löysin Tuulin etupihalta, makkaratikku suussa  Olkkarista se tikun oli takan vierestä napannut, liekö aikonut grillailemaan, makkarat tosin oli vielä jääkaapissa

Joten pientä koiramaistakin ollaan viritelty, lähinnä Tuulin kanssa. Ohjelmassa oli pillipysäytyksen alkeita, pallo palkkana. Ja Tuulihan tekee MITÄ tahansa, kun vaan saa pallon siitä palkaksi. Näitä asioita pitää hioa, hioa ja hioa, sillä nuoren koiran päättäväisyys ja tavallaan kaavamainen tekeminen olis nyt muokattava siihen formaatiin, että "seuraneiti on aina oikeassa", ainakin, jos pillin puhaltaa. Niih, sano se sitten Tuulille. Hyvin se oikeastaan kuunteli, kun malttoi unohtaa hetkeksi PALLON...huoh. Täytyypä alkaa lenkkeilemään pallo taskussa ja pilli mukana, että niitä onnistumisia saadaan useammin.

Huomenna olis Team Stormin reenit, tiistaina ohjattu Toko. Joten syksy on tullut myös ohjelman osalta.

Ja töihinkin pitäis jaksaa. Vilustuneena. Kauan ehdinkin töitä tehdä, ennen kuin flunssa iski - kokonaista 5 päivää..