Vettä on tullut kuin sieltä Esterin per*uksista  (Mistähän ihmeestä tuokin sanonta on saanut alkunsa??) Anyway. Vettä on siis satanut joka päivä ja sen kunniaksi ollaan vaellettu 'erämaassa' koirien kanssa. Ollaan käytetty hyödyksi rauhalliset metsäpolut ja raadottomat maastot. Rauhalliset metsäpolut siksi, että kukaan toinen torvi ei lähde vartavasten lenkille kaatosateessa - paitsi siis koiranomistajat ja raadottomat maastot siksi, että ensi viikonlopun jälkeen maastoista saattaa löytyä kaatoja, eli hirvenraatoja, kun hirvestys alkaa.

Eilen siis käytiin likkojen kesken tuolla ns. erämaassa. Vaellusreittejähän ne on kartan mukaan, mutta hyvin harvoin siellä ketään näkyy.

Mutta eilen ei oltu yksin metsässä. Jos Aamua on uskominen. Eilen nimittäin Aamu reagoi metsässä kummallisesti. Yleensähän se mennä metsästää.. omia reittejä, vetää aikamoista lenkkiä ja joskus jopa lähtee keijujen matkaan. Eilen oli toisin. Se oli näköetäisyyden päässä koko reissun ja pysähteli vähän väliä ja katseli taakse ja kuullosteli. Viimeisen kerran ihan auton läheisyydessä, kun palailtiin autolle. Mikähän siellä metsässä meitä seuraili? Big Brother?

Veikkaanpa, että meillä oli seuralaisena hirvi tai jokin muu vastaava, mutta varmuuttahan en koskaan asiaan saa, kun en jäänyt odottelemaan ja katsomaan, mikä polkua pitkin suolla meitä seurasi. Kunhan ei ollut nalle...