Yhtä ja toista. Varsinkin sitä toista....

Lumet sulaa ihan silmissä ja lumen alta paljastuu tosiasia, jätökset. Niin myös meidän pihalla, sillä eipä tuolla ole voinut kinoksissa pa*koja bongailla talvipimeällä.

Joten eikun seuraneidille lapio käteen ja hommiin. Ja samalla tulee siivottua Elsa konkreettisesti pois...Koirilla nimittäin on meidän pihalla omat "vessapaikat" ja Elsankin jätöksiä on vielä lumen alla piilossa...

Toinenkin asia on tullut tehtyä. Elsan leluloota on tyhjennetty ja lelut on pesty pesukoneessa. Nyt on pehmolelu-armeija valmiina uusiin koitoksiin! Lelulootan pohjalta löytyi yksi köydenpätkä...uskomatonta, mutta sen lelun Elsa sai kasvattajalta meille muuttaessan...eli melken päivälleen tasan 11 vuotta sitten..

Aamu bongasi pesutuvassa pestyn pehmolelu-pesueen ja kävi eritoten tsekkaamassa yhden rotan a lá Ikea. Ja sen päätti seuraneiti säästää komeron pimennolta, eli nyt on yksi pehmis lattialla lojumassa. Ja kyllä Aamu sitä välillä kantaa...vaikka on kyllä rehellisesti kerrottava,että Aurinkoinen käppäili täällä hetki sitten pölyhuisku suussa....mutta siitähän Ei voi päätellä mitään...eihän?