Aamu jaksaa aina yllättää...eihän se täytä tammikuussa kuin vasta 7 vuotta

Perjantai-aamu, seuraneiti valmistautuu työpäivään. Ja tuohon valmistautumiseen kuuluu aina suihkussa käynti n. 07.45, siis ihan tarkka aika

Suihku tässä hotellissa sijaitsee kellarikerroksessa, ei siis mitään yläkerran luksusta, siis kattohuoneiston sviittiä, vaan ihan kellariin joutuu tässä hotellissa suihkuun...Mutta onhan siellä lattialämpö sentään.

Niin, tänään, kun seisoin suihkussa, kuului kellarinovelta "raapaisu". AHA. joku koirista pyrki samaan suihkuun. Uus yritys ja PAM - Aamu tuli tassua huitaisemalla, siis oven voimakkaasti avaten saunatilaan. Sen näköisensä Aurinkoinen käppäili saunatilaan, ettei ihan itsekään tiennyt, mitä oli tekemässä. Se kävi saunassa, kurkkasi kuivauskaappiin (haisteli siellä sukkia ja tuumi hetken) ja lähti sitten saunatilasta pois.

Jo siinä vaiheessa näin siinä ovensuussa "jotain mustaa" lattialla. Ei vaan aivot yhdistäneet perjantai-aamuna, mitä siinä lattialla lojui...vaan se selvisi, kun kulji mustan "möykyn" ohi..

Aamu oli tehnyt keikan jo ennen suihkuun saapumista. Se oli kaivanut seuraneidin työrekvisiittaa, eli oli löytänyt kellarin käytävässä lojuvasta muovipussista sorminuken, sellaisen, jonka seuraneiti on itse tehnyt hämä-hämähäkki-laulua varten.

Ja kun sitten noustiin kellarin portaita ylös, niin voi vaan arvata, kuka oli vastaanottokomiteassa vastassa ja jakamassa saalista...juups, Tuuli.

Vaan ei ollut lättyjen ilo pitkä, sillä tuollainen iso hämä-hämähäkki ei ole koirien lelu, varsikaan, kun siinä on liimattuna 8 piipunrassia jalkoina.

Että sellaista täältä hotellista..