Onneksi hellepäivä osui sunnuntaille...Herättiin aikaisin täällä mökkisaaressa, aamut täällä on parhaimpia. Tyyni järvenselkä ja linnut laulaa.

Koirat ottavat iisisti, sillä tästä päivästä tulee lämmin! Aamu aloitettiin uimalla, tai siis koirat ui, seuraneiti seuraili laiturilla otusten polskuttelua. Seuraneidin sunnuntai-aamun pilasi kuitenkin persuksissa kiinni oleva punkki, joka oli kinkkuun käynyt kiinni yön aikana. Ei muuta kuin punkkipihdit soimaan ja punkki poiston jälkeen tulitikulla soihduksi (siis punkki, ei seuraneidin kinkku...). Oli muuten jo toinen punkki, joka seuraneidissä oli kiinni tämän viikonlopun aikana! Auts. Elsahan on aina tälläisissä tilanteissa työnjohtaja, oli sitten kyse Aamun kynsien leikkuusta tai muista hoitotoimenpiteistä. Ja yleensähän meillä koirat ovat saaneet "palkkaa" esim juuri punkinpoiston jälkeen, kunhan ovat sietäneet toimenpiteen liikkumatta. Ja kuka sitä ei nyt namin takia liikkumatta olisi? Niinpä Elsa tänän aamuna, heti välittömästi sen jälkeen, kun seuraneidin kinkusta oli postettu punkki, juoksi mökkiin sisälle ja oli sitä mieltä, että nyt olis keksin paikka! Eli Elsan mielestä keksi olis kuulunut laaduntarkkailijalle, ei niinkään "potilaalle" Cool

Hetki sitten pohjoisen puolen lämpömittari näytti lukemaa +24...ja ollaan siis saaristossa...ei sisämaassa...huh hellettä!