Pääsiäinen alkaa olemaan ohi ja vi viude, MIKÄ pääsiäinen! Tänäänkin lämpötila kipusi pohjoisen puolen mittarissa parhaimmillaan +21 asteeseen ja silloin meinas mustille tulla jo kuuma.

Aamu-ulkoilut tehtiin tänään erikseen. Olin sopinut Kittyn emännän kanssa metsäkäppäilystä nuorison kanssa ja täytyy taas todeta, kuinka mukavia meidän nuoret neidit ovat. Leppoisissa tunnelmissa käveltiin n.1½ tuntia metsässä, välillä pysähdellen ja ihan vaan siksi, kun koirilla oli niin mukavaa  Mistä näin hyväluontoisia koiria oikein saakaan??

Aamu sitten. Aamu oli lähtenyt Kennelpojan kanssa tarkistamaan jäätilannetta ns. Vanhan Sataman venepoukamaan. Ja olihan sitä jäätä vielä jonkin verran, mutta avovettäkin. Avovettä sen verran, että Aamu oli käynyt kunnon uintikierroksen ja sitten sitä jäätä...joo, ainakin yks lautta oli, kunnes Aamu hyppäsi sille ja upposi jäälautan kanssa uudestaan meriveteen...

Kennelpojan sanojen mukaan hän ei huomannut, miten koko asia edes tapahtui...noh, tiedossa on, että Aamun ajatukset näkee ihan käsinkosketeltavasti, jos vaan osaa koiraa seurata, mutta epäilen vahvasti, että Kepo katseli merelle, eikä huomannut Aamun suunnitelmia.

Aamu siis oli hypännyt rannalta kelluvalle jäälautalle. Mikä ihme sen sai niin tekemään, on arvoitus, sillä kyseinen tyyli ei suoranaisesti ole Aamua itseään. Samaan aikaan, kun Aamu oli hypännyt jäälautalle, lähti jää vajoamaan. eli eihän se kantanut sellaista n. 32 kg painavaa koiraa...niin siinä sitten kävi, että Aamu oli vajonnut uudestaan veteen, mutta eihän tuo ole moksiskaan, osaahan se uida ja tiesi jo ensimmäisen uintikeikan jäljiltä, mistä kannattaa rantautua. On se vaan ihme matami!