Epäviralliset kotikentällä, täytyyhän sinne mennä. Varsinkin kun työvuoro kisojen suhteen iski keskiviikon ryhmille...Luokkina mölli, 1 ja 2-3. Osallistujia aika monta, uusia tulokkaita, mukavia koirakoita

Aurinkoinen oli aurinkoinen. Iloinen ja reipas, mutta otti nokkiinsa alkumetreillä. Taas. Aurinkoinen on varsinainen rinsessa, hienohelma ja herkkä. Mutta ratavirheitä 0! Yliajasta sitten muutama sekunti plussaa, mutta ei meitä tulos hävetä. Voittajakaan ei alittanut ihanneaikaa, vaikka 0-radan tekikin. Eikä me huonolle hävitty; viikonloppuna nuorten agility SM-2:lle!

Näillä fiiliksillä on oikeastaan ihan kiva lähteä kisoihin. Seuraneiti kun oli odottanut jotain total catastrofia tänään...mutta ehkä me kuitenkin käydään räpiköimässä pari kisaa viikonloppuna...

Tässä illan rata 2-3 luokille. Tuomarina Lena-May Harjulin. Este numero 3 (joka jäi tuossa piirroksessa tuon flexitrack-sanan alle), eli kepit hidasti Aurinkoista tänään; A-este nimittäin olisi sopinut rinsessalle paremmin tuohon kohtaan rataa, mut ku seuraneiti päätti toisin!

1800222.jpg

Aurinkoinen keksi muuten eilen illalla hassun tavan huilata päätänsä seuraneidin kättä vasten....Aamu laittoi nenänsä seuraneidin peukalon ja etusormen väliin, siis leputti kirsuansa silmät kiinni tuossa seuraneidin sormien välissä....jälleen kerran sai miettiä, mitä flatin aivoissa itse asiassa liikkuu...vai liikkuuko yhtään mitään??