Elsa Eläkeläisen verikokeiden tulosten perusteella päädyttiin kokeilemaan Muorille maksaystävällistä dieettiruokaa. Vähitellen on seuraneiti siirtynyt ruokkimaan Elsaa uudella kuivanapulla, eli nyt on siirrytty Eukanuban Senior Plus-ruoasta Hill's Canine l/d ruokaan. Tuoteselosteen mukaan "Prescription Diet* Canine l/d* -ravinto on suunniteltu erityisesti maksan toimintaa heikentävien maksasairauksien ravitsemukselliseen hoitoon". Nyt testataan, onko ruoasta apua Elsan vointiin. Seuraneidin mielestä Elsa voi hyvin, joskin on janoisempi, mitä ennen. Vauhti on aivan sama, vireystaso samoin. Ruokahalussa ei liioin ole mitään vikaa. Mutta harvoinhan Muori on paljastanut kiputilojaan.

Sananlaskun mukaan voisi heittää, ettei meillä olla "köyhiä, eikä kipeitä", pah sanoo seuraneiti. Koirien ruokaan meni kertaheitolla tänään 144€! Elsan dieetti-ruokasäkki maksoi kokonaista 85 € ja ruokaa on yhdessä säkissä 14 kg. No, jos tuolla hinnalla saadaan Elsan vointia paremmaksi, niin kyllä tuo Muori on ruokansa tässä hotellissa ansainnut.Eli jos me ei olla kipeitä, niin ainakin köyhiä...

Tässä muuten seuraneidin videovinkki piristämään iltaa. Videolla ei tosin ole seuraneidin hotelli, ei liioin möhkäleet muistuta pieniä lätyn alkuja, mutta katsomisen arvoinen pätkä. Pitäisköhän kokeilla samaa seuraavan pennun kanssa, kun meno menee liian hurjaksi?