Meillä oli rokotusaika keskiviikolle, mutta käytiinkin Tuivertajan kanssa jo tänään ottamassa eka rokotus. Syy autokeikkaan on siinä, että aloin maalaamaan pi*ua seinälle ja kuvittelemaan, että Tuuli tassussa on jotain pahasti vialla, kun se aina vaan linkuttaa.

Ja kuten arvata saattoi, olisi pitänyt antaa niitä särkylääkkeitä sittenkin jo perjantaina. Mitään hälyttävää ei tassussa ollut; imusolmuke/rauhanen oli hieman suurentunut siinä tassussa, jota Tuuli linkkaa, joten kyseessä on mitä ilmeisemmin venähdys.

Tuuli oli eläinlääkärissä reipas, ensin se oli hieman ihmeissään, mutta puntarilla käynnin jälkeen se reipastui ja häntä vispasi, kuten flatin hännän tuleekin vispata. Sydänkin saatiin kuunneltua, vaikka häntä hakkasi pöytää vasten.... Ai niin, Tuuli painaa nyt 10 kg ja 100 g  Kymmenen kilon kinkku siis yhä edelleen!

Nyt sitten annan sitä särkylääkettä pari päivää  En haluaisi, mutta pakko kai..sillä mitä muuta voi tehdä, kun tassussa ei mitään todennäköisesti ole rikki? Pistää pentu pakkolepoon? Siis mihinkä? Flattipentu pakkolepoon?