Seuraneiti on jo parina yönä herännyt siihen, että täkin alta löytyy jotain sinne kuulumatonta. Ja nyt sitten ei kannata likaisen mielikuvituksen antaa laukata, vaan kerron sen heti: sängystä on löytynyt tennispallo (x2)

Ollaan nimittäin tässä syksyn mittaan päästy siihen pisteeseen tuon Tyylikin (Tuulilla on uus nimi!) kanssa, että tennisPALLOT saa lojua pitkin hotellia, eikä Tuuli kuumene niistä liikoja. Mutta onhan ne joka vaiheessa mukana...ja jos ei ihan tarkkana ole, kun Tyylikin päästää pihamaalle, saattaa se salakuljettaa PALLON suussaan ulos. Sillä seurauksella, että PALLO tökätään AINA verkkoaidan toiselle puolelle ja sitten sitä taivastellaan siellä aikamoisen hypnoottisen katseen kera. Tuuli siis, en minä

Mutta takaisin tuohon tennispalloon täkin alla...eikös yleensä kuorsaaville ihmisille laiteta tennispallo selkäpuolelle, ettei immeinen käänny selälle ja ala vetämään ns. hirsiä? Juupa juu, mutta minähän EN kuorsaa...taidan olla se tässä hotellissa, joka nukkuu hiljaisinta unta. Aamulla on tapana kuorsata, puhumattakaan Kennelpojasta! Tuuli lähinnä tuhisee ja narisee yöaikaan,,,miks siis mun pitää nukkua TENNISPALLO selän alla??

Vai oonko kenties saaut Tuulilta luottotehtävän, eli saan vartioida pallon unta yöaikaan, ettei möröt vaan vie palloa?? Hursomhaver, eli anyway, täytyy myöntää, että tennispallo ei tunnu mukavalta selän alla...siinäpä ilmeisin syy siihen, että seuraneidin selkä on tätä nykyä niin jäykkä yöunien jälkeen...ei siis ole kyse iän tuomista rasitteista, vaan siitä, että peiton alle on muuttanut PALLO!